U trendu

Koliko se prepuštate u seksu?

Kada je reč o seksu i seksualnim igrama, ključno pitanje je koliko ste spremni da se posvetite i prepustite užitku. Da li spadate u grupu onih koji se rado prepuštaju erotskim maštarijama? Kada maštate, da li sebe radije vidite kao strastvenog zavodnika ili kao nekoga ko više voli da prepusti ženama igru zavođenja?

U svakom slučaju, loše je prikrivati strast. Važno je da budete svesni svog seksepila (da, i muškarci to imaju) i da uživate u pogledima koje vam upućuju pojedine pripadnice lepšeg pola. Naravno, sve treba raditi umereno, a tako je i kada je seksualnost u pitanju. Nije baš dobro da se prepuštate maštarijama u kojima ste vi sultan od kojeg zavisi čitav harem lepotica koje jedva čekaju da se nađu u vašoj postelji. S vremena na vreme koristite njihove usluge, ali nemojte preterivati u tome. U realnom životu uloga muškarca jeste da dominira, ali je pogrešno preterivati s ispoljavanjem svoje moći, pošto će vas to učiniti agresivnim. Naučite da ponekad i s odabranim damama budete nežni, baš onako kako to žene obično vole da bude. To ne znači da treba da budete preozbiljni, a ne treba ni da se plašite toga da će malo relaksacije u igrama zavođenja učiniti da u očima suprotnog pola steknete imidž ozbiljnog i strogo kontrolisanog muškarca.

Najvažnije je da uvek i u svakom trenutku budete spremni da zadovoljite svoju partnerku. Rado preuzimajte inicijativu i nikad ne zaboravljajte na svoje zadovoljstvo. Malo zdravog egoizma nikome nije škodilo pa ni vi nećete biti izuzetak u tom pogledu. Držite do sebe da biste mogli adekvatno da cenite i žene koje zavodite ili one kojima će poći za rukom da zavedu vas. Ne zaboravite da je katkad veoma zanimljivo prepustiti baš ženama da budu te koje će učiniti prvi korak, da budu te koje će otvoreno pokazati koliko vas žele, bez straha od toga da eventualno budu odbijene. Kao pravi džentlmen, vi im svakako nećete reći – ne.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar