Kompatibilan par

Da bi jedna veza uspešno funkcionisala, pored obostranog dopadanja, koje se podrazumeva čak i onda kada se ništa ne podrazumeva, neophodno je da postoji još čitav niz kompatibilnosti koje će vam pokazati da ste se našli u pravoj vezi s pravom devojkom u pravo vreme. Naravno, za to je potrebno vreme, ali uvek postoje jasni znaci koji, ukoliko ih redovno pratite, pokazuju da ste na dobrom putu do prave veze.

Važno je ukoliko umete da izazovete smeh svoje partnerke. Ako spadate u jedan od onih parova koji umeju i vole da se zdravo smeju na svoj ali i na tuđi račun, znajte da ste na pravom putu da ostvarite zdravu vezu. Tu nema mnogo nedoumica – koga briga za bore, smeh ipak leči! Duhovitost koja vas oboje pokreće važna je koliko i činjenica da se ne ustručavate jedno pred drugim.

Istina je ono što kažu: ukoliko umete da se opustite u društvu onog drugog, bez potrebe da kontrolišete svoje ponašanje ili da se ustežete ukoliko želite da postavite neko manje ili više intimno pitanje, vaša veza je spremna za put na duge staze. Takva veza podrazumeva i da ste oboje u stanju da lako izgladite nesporazume. Nema para koji se nekada nije posvađao. No, ukoliko uspevate da lako izgladite probleme, evidentno ste otvoreni da saslušate (i prihvatite) mišljenja jedno drugog, što je dobra i sigurna baza za budućnost.

Na kraju, vođenje raznoraznih kalkulacija ume da uništi jednu vezu pa ih stoga izbegavajte. Ako vam je toplo-hladno omiljena igra, mala je verovatnoća da vam je stalo do veze u kojoj ste. Međutim, ukoliko su vaša osećanja 24 sata nepromenjena, čak i onda kada vam nije sve potaman, našli ste onu pravu – iako nešto kao „ona prava“, naravno, ne postoji… Zanemarite zlobne komentare, gunđanja i prebacivanja i prepustite se uživanju u vezi u kojoj ste. Samo tako možete videti koliko ste kompatibilni.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.