Leto je za hedonizam

Kada je u pitanju najtoplije doba u godini, pred svakim od nas javljaju se dve mogućnosti. Možemo se pretvoriti u namćora koji stalno kuka koliko mu je vruće i koji jedva čeka da temperatura padne ispod nule, a možemo se pretvoriti u hedonistu prve klase, koji će na najbolji mogući način gustirati tople dane i priuštiti sebi maksimalan užitak.

Pošto leto neće tako brzo proći, čini se da je hedonizam daleko isplativije rešenje. Umesto da se nerviramo zbog graški znoja, pametnije nam je da smislimo šta ćemo sve raditi ovog leta. Imperativ je: zabavljati se što više i što je bolje moguće, kao i ugoditi sebi, i to malim stvarima koje život znače!

Da li imate sve što vam je potrebno za ovo leto? Šorts za kupanje? Da! Mleko za sunčanje s odgovarajućim zaštitnim faktorom? Da! Ali tu se ne završava lista neophodnih sitnica za ovo leto. Nije važno gde ćete provesti slobodne dane, važno je da vam bude prijatno. Koliko god majica da imamo u ormanu, uvek se može pronaći izgovor za kupovinu nove. To je nekako najbrža kupovina, a takođe i najbrža promena celokupnog izgleda. Uz pravu letnju majicu ide i parfem koji će nas podsećati na ovo leto. Mirisi bude uspomene, a kada je vrelo leto u pitanju, treba se sećati apsolutno svakog detalja.

Oficijelna obuća za leto definitivno su japanke, ali za one koji ne mogu ili ne žele da ih svuda nose, opcija su patike od platna, koje idu uz sve u vašoj garderobi za toplo vreme. A za odlazak na plažu potreban je, zna se, najveći i najudobniji peškir. I on nije potreban samo onima koji idu na more. Možda se nećete maknuti iz grada ovog leta, ali svakako možete da skoknete do najbližeg bazena, reke ili jezera. Udoban i kvalitetan peškir za plažu govori o vašem stilu podjednako koliko i vaše naočare za sunce.

Prepuštanje hedonizmu može da počne.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.