U trendu

Ljubavna pravila (1)

Žene nikada ne treba gnjaviti pitanjima kao što je: „Jesam li najbolji kojeg si imala?“, ili bilo koji drugi oblik tog pitanja, jer vas njen iskren odgovor može i razočarati. Da biste postali dobar ljubavnik, morate najpre želeti da budete bolji nego ranije. Tako ćete biti manje samouvereni a istovremeno mnogo korisniji. Naravno, postoji i opcija da će vas žene pre zapaziti ako se ističete pristojnošću i nenametljivošću, a ne nekim mačo ponašanjem. U svakom slučaju, važno je da vas one primećuju.
Ako želite da igrate u višoj ligi, trebaće vam uredno ispeglana košulja, dobar model pantalona, ljubazan osmeh i činjenica da se ne osećate na pivo ili nešto slično. Neće vam škoditi ni ako primenite pravila lepog ponašanja, jer žene ne vole kada se za stolom ili bilo gde drugde ponašamo kao prase. Naprotiv, one vole muškarce koji znaju kako se koristi pribor, a još više one koji znaju sami da kuvaju. Prave žene se neće zamarati onim što ste radili ranije u životu, nego onim što želite da postanete u budućnosti. Ništa nije više seksi od osobe koja je puna planova, snova i optimističnih misli o svetloj budućnosti. Ako se žena više zanima za vašu prošlost nego za vašu sadašnjost i budućnost, to znači da smatra da ima smisla ulagati samo u jednu – lično njenu budućnost!
Kad je reč o seksu, svaki muškarac mora biti dobar u barem jednoj stvari, bilo da je to pretkoitalna masaža, grickanje vrata ili neki drugi latino trik. Sve to ima primarnu funkciju da vašu izabranicu pripremi za pravu ekstazu, koja tek sledi. Tako će svaka dama koja je uspela da vas uhvati u svoju mrežu biti zadovoljna onim što je uspela da osvoji od drugih žena i zadrži samo za sebe (s obzirom na to da ste vi sve što joj treba) u sledećih 20 minuta ili narednih 20 godina.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.