U trendu

Male i važne stvari

Postoji mnogo malih stvari koje vam oboma mogu povećati zadovoljstvo u krevetu. Bez obzira na to koji ste tip muškarca, i bez obzira na to kakva je vaša izabranica, maštovitost, smisao za humor, pružanje podrške, otvorenost, predigra i gledanje u oči ne mogu da vam škode kada se nađete ispod čaršava.

Slobodna upotreba mašte je i te kako preporučljiva u krevetu, posebno ako vam oboma to u istom trenutku povećava uzbuđenje. Samo oprez – ako u vašu fantaziju ulazi i seks s osobom s kojom niste u tom trenutku, bilo bi mudro i uputno da taj detalj ne spomenete osobi koja je pored vas. Što se tiča smisla za humor, svakom se bar nekad desi neka nezgoda, recimo, skliznete s kreveta. Naravno da u tom trenutku osećate stid, ali ne treba da se nervirate. Nasmejte se na sopstveni račun, nastavite s uživanjem i oboje ćete se vrlo brzo ponovo opustiti.

Najpipaviji deo ljubavne igre jeste trenutak kada se oseti da je potrebno pružiti podršku. Ne volite da pričate o takvim stvarima, naročito ne u toku samog odnosa? Nije problem; uzdasi i drugi „zvučni signali“ će sasvim dobro obaviti posao. Glavno je da ne budete sasvim nečujni u toku odnosa, a posle toga samo dodajte da vam je bilo lepo. Vežbajte otvorenost. Nije loše reći osobi s kojom ste šta je ono što želite. Samo ne zaboravite da svi imaju istu slobodu – predlog ne mora uvek da naiđe na odobravanje.

Naravno da postoje situacije kada jednostavno ne želite da čekate, ali predigru ne bi trebalo preskakati, makar to bilo, u hitnim situacijama, samo nekoliko poljubaca. Predigra je ono što stvara intimu između vas dvoje. Ima onih koji prilikom seksualnog čina izbegavaju pogled u oči, možda zbog stidljivosti, možda i iz nekog sasvim desetog razloga… Koji god da je povod tome, pogled ne treba sakrivati. To ne znači da sve vreme morate da fiksirate partnerku pogledom, ali nemojte ni bežati od kontakta očima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.