Malo ljubomore

Ljubomora nije osećanje kojim neko voli da se hvali, ali je istina da mala doza ljubomore ponekad može da bude dobar začin u vezi. Ukoliko vaša izabranica oseti da postoji bojazan da će s mesta prve u vašem životu preći na drugo, učiniće sve da dobro utvrdi svoju poziciju.

Naravno da vi želite da je stalno viđate, ali nemojte prihvatati svaki njen poziv. S vremena na vreme odbijte je bez ikakvog posebnog objašnjenja. To će je učiniti još odlučnijom da vas zadrži. Ne bi bilo loše da se već početkom nedelje dogovorite s njom šta ćete raditi za vikend, tako da ima vremena da isplanira i nešto drugo osim viđenja s vama. Nadajte se ipak da za to vreme neće sedeti kod kuće i pokušavati da hipnotiše telefon ne bi li zazvonio i ne biste li je vi pozvali. Ukoliko ona pozove i pita vas šta radite, gledajte da ne kažete: „Ništa.“

Devojke vole da budu predstavljene na pravi način. Ako je s vama u vezi, ona očekuje da je tako i predstavite svojim prijateljima. Ukoliko se odlučite za verziju koja ukazuje na to da je tu u pitanju neka vrsta platonskog odnosa, sigurno neće biti zadovoljna. S druge strane, predstavljanje drugima važno je i vama, jer ako je njoj svejedno kako ste je predstavili, postoji mogućnost da ne mari mnogo za vas.

Muškarci su predodređeni za takmičenje, zato i reagujemo burno kada osetimo da postoji rival u našoj blizini. Međutim, ni žene nisu imune na takve reakcije. Benigni komentari drugih devojaka koje mi izgovorimo bez neke zadnje namere ponekad umeju toliko da ih razgoropade da je teško poverovati da su one pripadnice lepšeg i nežnijeg pola. Kao što nama smeta ako ona komentariše druge muškarce, tako ni njima nije prijatno ako mi uputimo kompliment nekoj devojci. Zbog toga nije loše da vam se pogled povremeno zaustavi na nekoj lepoj prolaznici, ali vodite računa da ne preterate u tome.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.