Mane savremenog muškarca

Uzmite u obzir činjenicu da je današnji svet prepun izazova koji su bili strani muškarcima koji su živeli pre vas. Mane današnjeg muškarca nisu nešto što će vas lišiti odlaska u raj, ali mogu učiniti da za života budete manje cenjeni među ostalim mušarcima i manje voljeni među ženama.
Uzmite kao primer tužakanje. Krivi ste za ovaj greh ukoliko odbijate da učestvujete u igri kada nije sve onako kako biste vi hteli. Nema razumevanja za one koji su uštogljeni kada je igra malo grublja. Bez obzira na to o kakvoj je situaciji reč – basketu tri na tri ili borbi radi preuzimanja kontrole u firmi – naročito će biti iritantno ako se ponašate kao seka Persa, ako se povučete kao da ste suviše dobri u celoj priči, a zapravo niste dorasli direktnom obračunu. Ako svoj slučaj branite pred sudijama utakmice, već ste izgubili najvažniju prednost u igri – samopouzdanje. Čestiti muškarci, dobri i pravi, s vremena na vreme će iskazati neslaganje i takmičiti se, ponekad vatreno i na sav glas. Buka je deo užitka u borbi. Naravno, pravila su ono što civilizaciju – a sport pogotovo – čine mogućim. Štaviše, ako vam neki tip razbije nos dok ste u prodoru ka košu, imate obavezu da to prijavite. Ipak, u ime svega onoga što čini muškarce muževnim, nemojte tražiti faul samo zato što ste promašili tablu. Gužva je zabavna.
Savremen muškarac ne sme da živi na sredini oktave. Njegovo srce treba da pogodi sve visoke i sve niske tonove bez izuzetka. Pravi muškarac mora umeti da otpeva celu pesmu od početka do kraja. To isključuje živčanost. Ne treba biti od onih koji smatraju da su ispadi besa nedopustivi, ali smirenost i pristojnost ponekad samo usporavaju stizanje do tačke ključanja. Planirajte napad, pripremite oružje i municiju, angažujte jake saveznike, preispitajte se još jednom, a zatim napadnite protivnika svim silama.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.