U trendu

Mnogi muškarci varaju ženu sa lošijom, zašto

Muškarci varaju iz raznih razloga, nekad je razlog nezadovoljstvo a nekad ipak kompleks niže vrednosti.

Čini se, ipak, da skoro uvek varaju sa gorom od svoje partnerke, zašto je to tako? Prvo, važno je istaći da ljudi najčešće varaju zbog nezadovoljstva svog života. U ovom slučaju, žena možda uopšte nema nikakve veze s tim što se muž odlučio na preljubu, tj krivica nije u njoj.

Možda želi da mu svakodnevica bude puna novih senzacija, novih poznanstava, novih veza, novih avantura. Ovakav slučaj se najčešće dešava u krizi srednjih godina. Ako muškarac nije u stanju da jasno formuliše svoje misli, svoje nezadovoljstvo, onda on ne može da objasni šta mu je potrebno, pa to i ne dobija.

Zato odlazi kod druge žene kojoj možda i ne mora mnogo toga da objašnjava. Takav muškarac, kad krene u potragu, obično ne traži “dobru” ili lepu ženu, već traži neku koja bi bila OK, i koja bi mu mogla pružiti zabavu koja mu je potrebna.

Mnoge žene koje su uhvatile svoje partnere u prevari  shvatile su da je ljubavnica zaista ispod njihovog nivoa, na raznim poljima. Zbog toga se mnoge pitaju, zašto varaju sa gorom kad su imali bolju kod kuće? Odgovor je obično uvek isti – zasitili su se dobrog. Dobro nije uvek dovoljno.

Nekim ljudima dosadi dobrota i stabilnost, pa požele da potraže nešto drugačije i uzbudljivije, što nije ujedno i bolje. A to će najprije dobiti kod neke žene koja je lako dostupna i spremna na igrice i avanture. Još jedna veoma česta situacija je da muškarac vara svoju ženu sa drugom koja nije toliko lepa.

Zbog toga žena gubi samopouzdanje i počinje da preispituje svoj izgled, ali u stvari ona uopšte nije problem. Kad muškarac traži ženu za zabavu on možda neće puno pažnje obraćati ni na lepotu, jer kao što je već konstatovano – traži zabavu i avanturu. Kako prenose mediji, on je svestan da je to sve kratkoročna avantura i zbog toga njegova avanturistička ljubavnica ne mora biti blistavo pametna i lepa.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.