Muška trpeljivost

Postoje neke stvari koje žene uporno čine muškarcima verujući da im tako pokazuju ljubav, a koje muškarce užasno nerviraju. Želite da saznate šta nam najviše smeta u ženskom ponašanju?

Teško nam je da obilazimo prodavnice i da satima gledamo izloge – nemojte nam verovati dok se smeškamo ljubazno pokušavajući da sakrijemo bes što na naše oči isprobavate dvadeseti par cipela. Nemojte očekivati da ćemo zajedno s vama gledati španske serije. Muškarcima uopšte nije jasno šta nalazite u tim srceparajućim scenama i potpuno nerealnim zapletima. Eventualno se možemo složiti oko toga da je i na drugim kanalima jednako loša ponuda.

Ne volimo kada nam pripremate obrok od ostataka hrane! Volimo sveže kuvana jela. Hrana gubi svoju važnost samo ako uskoro treba da počne važna utakmica – onda nam je dovoljan i sendvič. Ne zanima nas da nosimo džempere koje ste nam vi isplele – nije važno što ste vi to savršeno uradile, to ubija naš mačo imidž. Zapravo, ako nam poklonite takav džemper, vrlo je verovatno da ćemo ostati bez teksta – ali ne zbog toga što smo oduševljeni.

Nervira nas i kada nas telefonom zovete na posao – ne, niste pogrešili telefon, baršunasti glas koji čujete jeste glas muškarca kojeg ste pozvali, ali taj glas ne očekuje vaš poziv.

Ipak, najgore je kad čujemo: „U početku si bio drugačiji, donosio si mi cveće…“, ili: „Mislim da bi trebalo da porazgovaramo o našoj vezi“, ili posle seksa: „O čemu razmišljaš?“. Ne dolazi u obzir da idemo na venčanja vaših rođaka – tamo će neko sigurno pitati: „A šta vi čekate?“ Apsolutno ne podnosimo vaše prijateljice, naročito one koje s ljubavlju pričaju o muževima i hvale njihove vrline. Pored toga, mrzimo kada nam iz ruku otmete daljinski upravljač i kada koristite svoje najjače oružje: suze!

Ko kaže da je naša skala trpeljivosti velika?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.