Muškarci iskreno: Ovakve žene nikad ne zaboravljaju

Muškarci priznaju da ne zaboravljaju stare ljubavi i žene sa kojima su proveli određeno vreme i za to postoji nekoliko razloga, prenosi Prva.rs.

Osetljive i ljubazne
U doba feminizma, jači pol je osuđen na jake i žene sa jednakim pravima. Međutim, i muškarci imaju osećanja i ponekad im je potrebno da razgovaraju (ili čak plaču) da bi bili shvaćeni. Najverovatnije, ako ga tešite i ponašate se kao prijatelj, a ne samo kao ljubavnica, neće vas lako zaboraviti. Budite jake i svoje, ali imajte na umu – devojka koja zna da sluša i daje savete, može da otvori bilo koja vrata.

Nezavisne
Vekovima su muškarci toliko navikli da budu rudari, ratnici i „cool“ biznismeni da nisu primetili kako se svet promenio. Stoga, uspešna nezavisna žena na direktorskom položaju, sa zavidnim bankovnim računom, poslovnom oštroumnošću i štiklama ‘Saint Laurent’, još uvek kod mnogih izaziva kulturni šok. Uglavnom se plaše takvih žena – međutim, ne prestaju da sanjaju o njima.

Neprihvatanje
Muškarci su kao deca – sanjaju o vozu, koji im majka nikada nije kupila. Odbili ste ga – njegov san se slomio, vrh nije osvojen, rana je u srcu, a samopoštovanje je uglavnom slomljeno… Prirodno je da će se on toga setiti.

Smisao za humor
Nije neophodno da budete komičar – možda će fontana šala s vaših usana samo uplašiti čoveka. Ali duhovite šale, veselo raspoloženje i samoironija privlače poput magneta. Takve blistave osobe nikada se ne zaboravljaju.

Predivan izgled i duša
Negovana, lepa odeća i magična linija kuka – ovo je predivno. Ako se ispostavi da interesi, karakter i životni principi budu tako lepi i živopisni kao i izgled, to je impresivno. Ovo je retkost – i zato takve žene dugo ostaju u sećanju, a gomile praznih modnih lepotica se odmah zaboravljaju.

3 komentara
  1. Anonimni

    Slazem se da postoje i zene i muskarci , stare ljubavi i prijateljstva koja se ne zaboravljaju,bas zahvaljujuci navedenim osobinama ,sem stikli,

  2. Anonimni

    Ako je muškarac imao tih vatrenih puno, ne može ih se uopšte setiti POJEDINAČNO.

  3. Adolf

    Još jedna kategorija koja nije gore navedena: Vatrene u krevetu,spremne i željne da zadovolje sve želje svog dragog bez pogovora.

Napišite komentar