U trendu

Muškarci koji traže da se promenite nisu za vas, ove 4 stvari ukazuju na to

Partneri ponekad on nas zatraže da promenimo ponašanje ili stil života, a mi na to pristajemo, ne shvatajući da gubimo svoje ja. A zadržati svoje ja je mnogo važnije nego uspeti da održite vezu.

Pogotovo ako se muškarac usudi da zatraži određene stvari.

Promeniti neke stvari je i više nego prihvatljivo, dok, sa druge strane, na promenu nekih stvari nikada ne biste smeli da pristanete, prenosi Espreso.

Ovo su neke od njih.

Dijeta

Nemojte nikad zbog muškarca da držite dijetu. Odluku o zdravoj ishrani ili vežbanju trebalo bi da donesete samo zbog sebe, a ne da biste impresionirali nekog muškarca.

Prekid druženja sa prijateljima

Ako vam dečko brani da se družite sa drugim muškarcima, čak i ako se radi o vašim prijateljima iz detinjstva, onda sa pravom možete da ga ostavite. Ako vaš muškarac ne veruje u muško-ženska prijateljstva, to mnogo govori i o njegovom odnosu prema drugim ženama.

Žrtvovanje karijere

Ne morate da birate između ljubavi i karijere. Ako mu vaše poslovne obaveze smetaju, preispitajte svoju vezu. Muškarac koji vas voli mora da vas podrži u poslu koji radite i u svim vašim drugim interesovanjima u životu.

Promena stila

Ako on voli skockane i našminkane žene, a to nije vaš stil, možete povremeno da ga razveselite u nekom takvom izdanju. Ipak, svoj stil takođe ne bi trebalo da promenite zbog muškarca, ali ni vi njega ne treba da terate na tako nešto.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar