U trendu

Muškarci koji vole svoje partnerike rade ove tri stvari svaki dan, tvrdi savetnica

Postoji suptilna lepota u svakodnevnim navikama muškaraca koji dele duboku emocionalnu vezu sa svojim partnerkama. Ne radi se o velikim gestovima ili skupim poklonima, već su male svakodnevne radnje koje se zaista računaju.

Duboka veza sa partnerom ne znači igranje umnih igrica ili preterano posesivnost. Umesto toga, radi se o tome da im se da sloboda da budu ono što jesu, dok im nudimo nepokolebljivu podršku i razumevanje, kaže savetnica za porodicu i brak Tina Fej. Otkrila je tri svakodnevne navike muškaraca koji su snažno emotivno povezani sa svojim partnerkama.

1. Izražavaju zahvalnost

Zahvalnost je tajni sastojak recepta za zdravu vezu, otkriva Fej.

„Muškarci sa dubokom emotivnom vezom sa svojim partnerkama imaju tendenciju da izraze svoju zahvalnost za male stvari koje njihove partnerke rade svaki dan. Bilo da je u pitanju domaći obrok ili jednostavno njihova stalna podrška, nikada ne propuštaju priliku da kažu ‘hvala’ “ rekla je za Hack Spirit.

Ona dodaje da je zahvalnost tako jednostavna i ključna za uspešnu vezu.

2. Odvajaju vreme za svoje partnerke

„Za muškarce koji su snažno povezani sa svojim partnerkama, važno je da provedu kvalitetno vreme sa njima. Bez obzira koliko su zauzeti, uvek nađu vremena da budu sa svojim partnerkama, čak i ako je to samo nekoliko minuta zajedničkog smeha ili brzi poziv tokom dana“, objašnjava savetnica.

3. Izražavaju svoja osećanja

„Istina je da emocionalna veza ne uklanja nagađanja“, kaže Fej. Muškarci koji vole svoje partnerke ne kriju svoja osećanja. Izražavaju ih otvoreno i iskreno. Bilo da se osećaju srećno, tužno, frustrirano ili uzbuđeno, ne beže od toga da te emocije podele sa svojim partnerima.

„Oni shvataju da izražavanje osećanja nije znak slabosti, već dokaz njihove autentičnosti. Skrivanje emocija može dovesti do nesporazuma i ogorčenosti. S druge strane, izražavanje osećanja može da vas približi partneru i ojača vašu emocionalnu vezu“, kaže on. zaključio je savetnica, a prenosi Index.hr.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.