Muškarci napokon otkrili zašto sve vole punije žene, iznenađujuće

Portal Brightside prikupio je razne komentare s društvenih mreža kako bi otkrili razloge zbog kojih muškarci više vole punije žene. Na kraju su pronašli šest karakteristika oko kojih se većina složila.

1. Više uživate u obrocima
– Hranjenje je jedan od životnih užitaka. To je jedna od najboljih stvari koje možeš da radiš na spoju i jedna od najboljih aktivnosti kada si u braku – napisao je jedan muškarac i dodao da su dijete možda ponekad nužne, ali ne smeju postati smisao života.

2. Odlično se grle
Jedan od faktora u vezi je i maženje. Mnogi muškarci vole da se stisnu uz svoju ženu, a tu one punije imaju prednost.

– Volim punije žene iz istog razloga zbog kojeg volim i svoj veliki jastuk više od malog – napisao je jedan od komentatora, piše Brightside.

3. Pozitiva im je prirodna
Zahvaljujući njihovim zabavnim, dragim, ali i kompleksnim karakterima, muškarcima nikada nije dosadno uz puniju devojku. Njihova brbljiva priroda pomaže da u vezi nema ustajalosti. To ih čini posebnim.

4. Muškarci obožavaju njihove figure
Mnogim muškarcima punije žene su fizički privlačne. To je zato što njihova tela imaju sve što su ikada hteli u ženi.

5. Znaju da se nose s problemima
Primetili su dve karakteristike punijih žena koje obožavaju. Prva stvar je to kako se nose s problemima jer su se u životu naučile nositi s neugodnim situacijama. To im je pomoglo i da izgrade samopouzdanje i vole se takve kakve jesu.

6. Brižne su
Uglavnom, punije žene su izvrsne u brizi o drugima. To je možda i zato jer često stavljaju druge ispred sebe. Uz to, ispada i kako punije žene više vole biti u društvu svojih muškaraca. To znači da vam je zabava zagarantovana šta god radili po kući ili izvan nje..

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.