U trendu

Muškarci, odmah prestanite s ovom odvratnom navikom

Australijanka Nađa Bokodi u kolumnama i u svom blogu deli savete o seksu i vezama, i redovno poručuje muškarcima da bi trebalo da malo više pripaze na ličnu higijenu

U anketi iz 2018. godine pokazalo se da tek 84% muškaraca misli da je pranje ruku nakon korišćenja WC-a ‘izuzetno važno’, dok to misli 91% žena, rekla je Nađa i dodala da mnoge žene u isto vreme na internet forumima mole svoje muškarce da prestanu da ostavljaju smeđe tragove na donjem vešu.

– Izuzetno su niski standardi koje postavljamo za mušku higijenu samo su još jedan u nizu dvostrukih standarda koji postoje u vezama. Sve moje prijateljice ulažu veliki napor u pranje i ulepšavanje intimnog područja pre seksa. To uključuje stvari poput laserskog uklanjanja dlačica, tuširanja i sličnog. Nažalost, većina žena s kojima sam pričala rekla je da su imale partnera koji je u jednom trenutku rekao kako ne mirišu lepo tamo dole, iako održavaju ličnu higijenu na nivou koji bi postideo mnoge muškarce – kaže Bokodijeva.

Ono što joj najviše smeta kod te situacije je što se žene izvinjavaju za tako nešto i na taj način opet preuzimaju krivicu, kao i u mnogim drugim aspektima veze, a svojim muškarcima dopuštaju da se ne operu pre seksa, piše The Sun.

– To se treba promeniti i žene više ne bi smele da dopuštaju svojim muškarcima da se izvlače s lošom higijenom, već treba da ih nateraju da se propisno operu – zaključila je.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.