Muškarci otkrili: Znaci da „ona nije ta“

Neodobravanje prijatelja, nemogućnost zajedničkog uživanja u aktivnostima i stalni osećaj krivice znaci su da ona nije prava za vas.

Za razliku od žena, koje će da analiziraju budućnost i moguće situacije u nedogled, muškarci se češće vode trenutnim osećanjem.

Veliki deo njih oseća pritisak da se ožene i zasnuju porodicu, ali ni sami sebi ne mogu da objasne izbegavaju li to zbog straha od promena ili zato što podsvesno osećaju da devojka sa kojom su nije „prava“ za njih.

Ne podnosi njegove prijatelje

Činjenica je da vas prijatelji dobro poznaju. Zato ako oni smatraju da ona nije dobar izbor za vas, ili ako vaša partnerka ne može da ih podnese, to je definitivno znak da u vašem odnosu nešto ne funkcioniše.

Najbolje što možete da uradite jeste da razgovarate sa nekim ko je nepristrasan, nakon čega će vam biti jasnije u čemu je problem i da li može da se reši.

U paru vam je dosadno i naporno

Nakon intenzivnog i početnog razdoblja veze u kom vam je bilo dovoljno samo da provodite vreme zajedno i upoznajete se, ovo stanje tek kasnije izlazi na videlo.

Zapitajte se da li uživate zajedno u besposlenim nedeljnim popodnevima, koliko se vaši interesi, hobiji i ono što vas ispunjava preklapaju i koliko morate da se trudite da bi vam zajedno bilo lepo.

Ako je za sve potreban veliki kompromis i trud sa vaše strane, tada niste kompatibilni.

Stalno nabijanje griže savesti

Osim ako niste izrazito egoistični ili nikada niste naučili kako stvari funkcionišu u normalnim vezama, ne bi trebalo sve vreme da se osećate kao da ste nešto pogrešili.

Ako je osećaj krivice postao vaša svakodnevica, tada je problem u nerealnim očekivanjima i tome da ste oboje zaljubljeni u idealnu sliku partnera.

Ako ne možete otvoreno da razgovarate o tim očekivanjima i nađete kompromis, tada to nećete uspeti ni u budućnosti.

Loš seks

Ako pamtite dobar seks sa početka vaše veze, lako je da samog sebe zavarate da seks nije najbitnija stvar u vezi, te da je koncentrisanje na njega površno.

Ipak, to nije tačno i rezultati brojnih studija pokazuju da je redovan i zadovoljavajući seks jedan od tri ključna preduslova za stabilan ljubavni odnos i partnerstvo.

Brak je nezamisliv

Ona je pametna, seksi i ne ljuti se ako ostanete na pivu sa kolegama posle posla. U prevodu, ona je savršena po opštim muškim „standardima“.

Problem nastaje ako ne možete da zamislite sebe tako „savršenog“ sa njom u budućnosti, u braku ili sa decom.

Da biste bili sigurni da nije stvar samo u nervozi zbog promena načina života i velikih obaveza, sačekajte nekoliko meseci i ako se tako osećate, budite iskreni prema sebi i njoj i oprostite se.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.