Muški pokreti

Žene najviše drže do utiska koji ostavljaju na muškarca. Često misle da je najvažniji onaj koji ostavljaju kao osobe. Utisak jeste važan, ali ne onaj koji one zamišljaju, jer se u muškoj svesti utisak projektuje preko realnosti – preko oblika. Muškarac najviše rangira pokret i fizički utisak. Ne zaboravite da muškarci vole sport i utakmice, takođe zbog pokreta koji se tamo odigravaju: šut na gol, koš itd. Programirani smo da budemo prijemčivi za ženski pokret.

Kada bi muškarac u toku seksa doživljavao ženu kao osobu, tu ne bi bilo nekog naročitog seksa. Žene često pogrešno misle da ih muškarci cene po tome kakve su osobe. „Osoba“ je, složićete se, reč nižeg ranga od reči „žena“, a to je zato što je žena muškarcu od najvišeg značaja. Svaki pravi muškarac će najpre odabrati ženu, a za osobu – videćemo, ima vremena. Žena mora da zna: kada muškarac stupi u seksualni kontakt sa njom kao osobom, to je početak kraja njegove muške naklonosti, a upravo to žene najviše mrze. Tu se i nalazi skriveni paradoks: žene žele da ih muškarci cene kao osobe, a da sa njima imaju seks kao da su najbolje žene na svetu! Kada je seks u pitanju, osoba je bleda reč – žena je najkompleksnija!

Uzgred, da li ste primetili da se žene uvek uznemire kada sanjaju svoju konkurentkinju u dobrom svetlu? Žena to uvek tumači kao loš predznak, i to s pravom: ako sanja svoju suparnicu na taj način, sasvim je izvesno da je nesigurna, da je izgubila bitku sa suparnicom – i kao osoba i kao žena. Naravno, san i nije sila, ali problem je ponašanje posle sna. Žena ne može uvek da se izbori sama pošto su joj snovi i maštanje neodoljivi. Muškarac je taj koji treba da pretvori ženski san i maštu u javu, a finale će, naravno, imati muški pečat. Dakle, pokret pre svega, seksualni pre svih ostalih, pa onda polako raditi na njenom pretvaranju od žene u osobu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.