Muvanje (2)

Prilikom muvanja jako je važno da ostavite utisak pravog džentlmena, te ne bi bilo loše da je ponudite stolicom (ukoliko sedite za stolom), ali ipak nemojte biti previše predusretljivi. Za početak je vrlo važno da budete umereni u svemu. Trudite se da izbegavate varijante sa fotoaparatom – da vi slikate nju ili ona vas; to deluje prilično neukusno, posebno ako nema njene inicijative niti odobrenja da se uradi nešto slično.

Kada je u pitanju muvanje na otvorenom, tu stvari stoje malo drugačije. Ako je vreme lepo, ne bi bilo loše da organizujete samostalno igranje odbojke, ali se tom prilikom, ako dogovor već padne, nemojte glupirati namernim bacanjem lopte u željenom pravcu kako biste skrenuli pažnju na sebe i na taj način, pošto joj razbijete glavu, stupili sa njom u konverzaciju. To možda uspeva na filmu, ali ne i u stvarnosti.

Koristilo bi vam da imate prirodnu sposobnost da uočite dame koje imaju nameru da privlače pažnju muškaraca. One umeju da budu veoma zahvalne. To su one gospođice koje pune koktel barove, hodaju atraktivnim hodom u atraktivnoj odeći i posmatraju vas. Najbolje bi bilo da se malo pozabavite ovom enigmom kako ne biste napravili ogromnu grešku i prišli onoj koja je okružena muškim društvom ili onoj koja je željna samoće.

Takođe, veoma je važno da uočite koja je devojka slobodna, a koja ima dečka. Ona koja je zauzeta, čak i ako vam daje sigurne signale, treba da bude zaobiđena iz više razloga, a ponajpre zbog toga što vam ne trebaju batine koje će vam rado prirediti njen mladić i njegovi kršni drugari, koji će se u tren oka stvoriti pored vas, a vi nećete ni stići da ih primetite zauzeti flertom sa devojkom koja je već u vezi. Osim, naravno, ako baš ne volite da rizikujete…

Nije loša ideja ni da se iz prijateljskih pobuda pridružite nekoj ženskoj ekipi i uspostavite prijatnu konverzaciju, a posle se postepeno i nenametljivo fokusirate na određenu metu. Na taj način izbeći ćete brojne nelagodnosti, dobro se provesti i prisvojiti titulu onoga koji uspešno muva.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.