Na mestu zločina

Savremen muškarac na prvom mestu mora da bude obazriv. Šta to znači? Pazite dobro šta vaše partnerke ostavljaju u vašem stanu, pogotovo ako ih ima više, ili ako ste ne daj bože oženjeni, pa varate suprugu. Naravno, to ne znači da vam savetujemo prevaru, ali ako to već činite i imate hrabrost da dovedete drugu u bračni krevet, onda posle ljubavne seanse pregledajte i dobro očistite kuću! Elementi zločina mogu da ostanu na najsitnijim mestima; ako vi propustite da ih uklonite, vaša supruga sigurno neće.

Znajte da i najmanja sitnica, to jest, dokazni materijal, može da izazove skandal u vašem braku. Zapamtite da mnoge žene „na mestu zločina“ izgube ili „zaborave“, nekad slučajno, a nekad i namerno, minđuše i lančiće. Vlasi njene kose takođe mogu da budu siguran znak koji će vas odati i saopštiti da su se u odsustvu vaše supruge dešavale neke aktivnosti koje su uključivale prisustvo nepoznate ženske osobe. Morate shvatiti da, iako vas ta druga voli, ona često želi da vam upropasti brak kako bi zauzela mesto vaše supruge, pa zato ostavlja dokazni materijal.

Naravno, nije uvek tako. Dešava se da se baš zbog okolnosti, kad se ljubav vodi na brzinu, zaboravi neka stvarčica. E, tu nastupate vi. Dobro pregledajte krevet i prostor oko njega, pa i ispod njega. U kupatilu pogledajte da se nešto ne krije iza klozetske šolje, a u dnevnoj sobi je „najopasniji“ trosed, gde u prevoje između jastuka može svašta da se zavuče. Na kraju obavezno pregledajte svoje telo. Možda na leđima imate ogrebotine od njenih noktiju, pa ne bi bilo loše da nekoliko dana izbegavate da se pred njom pojavljujete nagi. Ukoliko imate ljubavne ujede po vratu, promenite ljubavnicu pošto ćete njih jako teško uspeti da sakrijete od supruge, ma koliko naivna ona bila. To je znak vrhunske nepažnje – a nju ljubavnički život ne može da toleriše.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.