U trendu

Način na koji vas grli govori šta oseća prema vama

Prijateljski zagrljaj se itekako razlikuje od onog kojim vam poručuje da vas voli – samo treba da umete da ga „pročitate“.

Prijateljski zagrljaj
Ovaj zagrljaj je malo duži od onog uobičajenog – kada se zagrlite na blic sa prijateljem, a izgleda ovako: vaše ruke su ispod njegovih ramena, dok su njegove oko vaših ramena. U svakom slučaju, ako vas grli samo prijateljski, ne bi trebalo da spušta ruke ispod polovine vaših leđa.

Duži zagrljaj, kada vas neko teši zbog nečega retko znači nešto više od prijateljstva, ali može da znači.

„Nešto više“ zagrljaj
Ako prijateljski zagrljaj postane prijateljskiji, moguće je da oseća nešto više prema vama. Znate, ako vas onako čvrsto privije uz sebe, ali i ako mu ruke „lutaju“ duže nego inače i ispod gornje polovine leđa, verovatno niste umislile da tu ima nečega više.

Nepogrešiv ljubavni zagrljaj
Bez obzira na to da li ste u vezi ili ne, ukoliko vam se prilikom zagrljaja dodiruje i donji deo tela, stvari su sasvim jasne. Osim toga, ukoliko vas muškarac grli s leđa, sve su šanse da jedva čeka da ostanete sami.

Duži i „čvršći“ zagrljaji znak su intenzivnijih osećanja, a ukoliko vas muškarac tako grli u javnosti, time pokazuje da vam se na neki način „obavezuje“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.