U trendu

Najbolji način da prvi SEKS sa novom devojkom bude VATROMET

Mnogi momci, muškarci, većina pripadnika „snažnijeg pola“, ima ozbiljan strah pred prvi seks sa novom devojkom.

To je sasvim normalno i prirodno, sve je teže kada se radi prvi put. Na stotine misli se mota po glavi – „da li sam stavio dovoljno dezodoransa?“, „Gaće sam jutros promenio?“, „Jaoj, seci nokte na nogama, idiote!“… i tome slično.

Ono što bi u svakom slučaju trebalo imati na umu, a može da pomogne, jeste činjenica da se i devojka oseća isto, ako ne i gore. Verujte, one su nesigurne kao i vi, i osećaju istu dozu straha kada se prvi put skidaju pred muškarcem. I to pogotovo ako ih baš privlači. Sve isto – gaće, nokti, dezodorans…

I kao što se njima mota po glavi, „da li će mu se svideti moje grudi?“, tako i vi, da se kladimo, razmišljate: „Kako li će joj se svideti moj“… da, znamo o čemu pričamo.

Naravno, razmišljate o svom „ponosu“ (glupog li izraza za penis), i kakav će utisak ostaviti na nju. Naravno, samo pod uslovom da ne gajite pitona u gaćama, poput porno glumca Rona Džeremija. U tom slučaju, ne morate dalje da čitate, zbogom!

Ipak, u slučaju da spadate u „standardne primerke“, kao neki koji su nam poslužili u prilikom anketiranja, a u svrhu istraživanja za ovaj članak, obratite sada pažnju – postoji mali trik koji uvek pali.

U pitanju je, modernim marketinškim jezikom rečeno, spin. I vrlo je jednostavan – kada sa devojkom dođete do priče o seksu, recite joj da vam je mali! Ne morate baš da kažete kako je u pitanju mikroskopski primerak muške anatomije, ali objasnite joj kako ste se uvek brinuli da nije zadovoljavajuće veličine.

Zvuči glupo? Ni u ludilu. Evo zašto. Pod jedan, to će pobuditi jednu od najjačih ženskih osobina – radoznalost! Hm, misliće ona, da li je baš tako? Moram da vidim, moram da vidim!

Pod dva, izazvaćete u ženi (devojci) ono što bismo nazvali „sindromom medicinske sestre“. Ona će odmah osetiti poriv da vam pomogne, da se ne osećate loše u vezi sa sobom. „Meni to nije važno, bla, bla, bla…“ To se obično dešava na početku veze, posle bude obrnuto, ali to je druga priča…

Dakle, pobudili ste znatiželju i empatiju, veoma važne i snažne emocije. I odjednom, devojka ima neverovatan poriv da sa vama vodi ljubav, jer, kao što rekosmo, želi da PROVERI, odmah i sada, bez odlaganja, hitno!

Sledi onaj bezobrazni deo. Goli ste pred njom, a ona samo gleda dole. Čujete uzdah olakšanja, komentariše: „Ma nije uopšte mali, šta ti je!“ Ili, u gorem, ali ipak podnošljivom slučaju „Nije TOLIKO mali, šta ti je!“

I njoj je laknulo, i vama je laknulo, sledi penetracija i sve ostale gadosti koje podrazumevaju intiman odnos.

Da zaključimo – bolje da joj kažete da je mali, pa da se razuveri na najbolji način, nego da se hvalite kako vas zovu „piton“, pa da se izblamirate za sve pare, i izgubite svaku šansu da ponovite istu akciju sa istom devojkom.

Eto. Nema na čemu.

NAPOMENA: Ovo pravilo važi samo ako imate penis prosečne, normalne veličine. U slučaju da vam je, pecaroškim jezikom rečeno, baš „ispod mere“, bolje da ništa ne pominjete. Pa šta vam bog da, žene su dobre duše… ponekad.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar