U trendu

Najčuvanija muška tajna: Niste manje mačo ako uradite ovo

Ljubav je kada vam se sve čini previše dobro da bi bilo stvarno, ali je stvarno. Toliko stvarno da se od same pomisli na to naježite. Ljubav koju osećate vas čini ranjivim, ali je upravo ta ranjivost ono što vas zbližava i što jača vašu vezu.

Nemojte se bojati da budete iskreni i kažete ono što želite i ono što volite čak i ako zbog te jedne stvari koja vas toliko plaši. Postoji, naime, jedna tajna koju svaki muškarac krije i boji se da je otkrije. Plaši se da bi ako to prizna mogao da bude manje muško u vašim očima, ali i u očima mnogih drugih.

Teško mu je iz razloga što je naučen da bude jak i da vas štiti. Iako toga ne bi trebalo da se plaši, u njemu postoji strah da neće biti prihvaćen i da će njegova muškost biti dovedena u pitanje. Tajna je sledeća: on želi da ga držite nežno kao kad držiš dete i ljuljate ga dok se ne smiri pružajući mu osećaj sigurnosti, topline i ljubavi.

U vašim rukama on želi da prizna sve svoje najdublje strahove bez bojazni od toga kako ćete vi to prihvatiti. Želi da mu kažete da će sve biti u redu, čak i onda kada niste sigurni da hoće. Želi da plače na vašem ramenu, bez straha da ćete ga osuđivati i da ćete mu reći da bude muško jer muškarci ne plaču.

On želi da ga držite u svom naručju, tu na sigurnom sve dok se ne bude osećao malo bolje. Sve dok ne bude mogao da ispravi ramena, podigne glavu, duboko udahne i ponovo postane jak. Za pokazivanje svojih osećanja muškarcu je potrebna hrabrost, razumevanje žene i sigurno mesto, piše Infpult

Kad bolje razmislite ovo i nije neka tajna, ali je mnogim muškarcima teško ovo priznaju svojoj lepšoj polovini. A  toga ne bi trebalo uopšte da se plaše.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.