Najnovije istraživanje potvrdilo: Muškarci sa ovom krvnom grupom najbolji ljubavnici

Novo istraživanje pokazuje kako muškarci s krvnim grupama A, B ili AB imaju do četiri puta veću verovatnoću da će patiti od impotencije ili erektilne disfunkcije od muškaraca koji imaju krvnu grupu O. Nalazi su pogotovo značajni jer se procenjuje da više od polovine svih muškaraca ima krvnu grupu A, B ili AB, a jedva 40 posto muškaraca grupu 0.

Naučnici koji su došli do navedenog otkrića kažu da tu činjenicu podržavaju i ranija istraživanja koja pokazuju kako krvna grupa takođe utiče na rizik od razvoja srčanih bolesti.

0 krvna grupa glasi za onu koja stvara najbolje ljubavnike. Njihov karakter je takav da će radije i sebi uskratiti zadovoljstvo samo kako bi u potpunosti dostigli željeni nivo u očima partnerke. Osobe s krvnog grupom 0 odlično se snalaze i u situacijama u kojima je potrebno izrazito logičko razmišljanje i zaključivanje.

Oni su optimistični, odgovorni i savesni. Međutim, i oni imaju svoje slabe točke, a to su stres i dosada. Adrenalin je ono zbog čega se osećaju živim, što su aktivniji to su pozitivniji, prenose mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.