Napad na njene drugarice

Ako ste trenutno na početku veze, nemojte smetnuti s uma da vašoj izabranici veoma mnogo znači kakav ćete utisak ostaviti na njene drugarice. To sigurno nije lako, ali ovaj susret nipošto nemojte odlagati niti ga odbijati kada vam ga ona predloži. Da biste šarmirali njene prijateljice, potrebno je da osmislite "napad". Samo hrabro i samo strateški.
Za početak, olakšajte sebi tako što ćete sami predložiti da se taj susret organizuje. Tako ćete izbeći neprijatno iznenađenje, a imaćete i dovoljno vremena da se psihički pripremite. Kada se jednom nađete u društvu njenih drugarica, pre svega povedite računa da ne preterujete s pričom. Držite se oprobanog recepta – pustite njih da počnu razgovor i držite se sve vreme tema koje ih zanimaju. U toku samog razgovora trudite se što je više moguće da ih pažljivo slušate. Ukoliko stalno budete okretali glavu na drugu stranu, pomisliće da vam je dosadno s njima, ili da ste iz nekog razloga koji ne želite da podelite s njima odjednom postali nervozni i koncentrisani na sve drugo što se dešava oko vas, a nimalo na razgovor s drugaricama svoje devojke.
Naravno, poželjno je da se potrudite da budete duhovit, ili bar što je moguće duhovitiji, sagovornik. Pri tom nemojte forsirati šalu po svaku cenu, a posebno ne ako vam duhovitost nije jača strana. Što se tiče deljenja komplimenata, i tu budite umereni, kako ne bi ispalo da zapostavljate svoju dragu na uštrb njenih prijateljica.
Na kraju, ne preterujte s pričama o sebi, o tome da radite odgovoran i zahtevan posao ili o tome koliko zarađujete… Samo se trudite da budete što šarmantniji kako biste bezbolno prošli kroz taj susret.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.