Neka ona poludi za vama

Ako maštate o tome da ona poludi od želje za vama, pružite joj uživanje o kakvom nije ni sanjala! Čarobna reč je dodir, i to dodir na razne načine.

Koju god masažu da primenite, to će biti pravi ugođaj za onoga ko opušteno leži na krevetu. Štipkanje sa tri prstića takođe može da bude vrlo stimulativno, ali je važno da budete nežni i vodite računa o tome da joj ne nanesete bol. Vrhovima prstiju istražujte telo svoje partnerke. Povremeno na nekom delu putanje pritisnite kožu malo jače, a onda nastavite u istom ritmu.

Pomerajte čitavu šaku iznad površine kože svoje partnerke, trudeći se da površinu kože dodirujete vrhom svog dlana. Sigurno će se prijatno naježiti. Potom ponovite to isto praveći kružne pokrete. Vucite kažiprst ili srednji prst po njenom telu, upotrebljavajući onoliki pritisak koliki bi bio da to radite olovkom. Menjajte maršrutu u putovanju njenim telom da čitava akcija ne bi postala jednolična. Nežno golicanje svim prstima, pogotovo unutrašnjeg dela butina, potpuno će sludeti vašu partnerku.

Blago otvorenim usnama radite to isto i povremeno je gricnite kada ona to ne očekuje. Noktima polako prelazite preko njenih leđa i vrata, a kada se i sami uzbudite, zarijte ih malo dublje, ali pazite da ne bude bolno i neprijatno. Komentarišite šta osećate dok joj to radite. Lagano tapkajte celim šakama po butinama i rukama kao da joj zagrevate mišiće za trening – to će učiniti da krv prostruji celim telom. Dlanom joj pokrijte jedno rame i grejte ga jedno vreme, a potom pređite na butine, grudi, kolena… Grebanje i ugrizi su malo više bolni, pa njih ostavite za trenutke kada dođe do seksa, jer će vam ona tada to oprostiti. Kada je maženje u pitanju, trudite se da zamislite kako vam prsti skakuću po dirkama klavira. To će opustiti i vašu partnerku i vas.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.