Nezadovoljni telom

Žene obično kažu da je veličina najveća muška opsesija, po principu da u životu komanduje onaj kojem je duži. Međutim, to nije istina. Veličina muškog polnog organa može da varira i nije naročito bitna.

Presudan je intenzitet erekcije, koju seksolozi ocenjuju skalom od jedan (kada polni organ nije u erekciji) do deset. Da bi žena sa kojom ste doživela orgazam, dovoljno je da na toj skali dosegnete, recimo, broj četiri (pod uslovom da imate manje od 60 godina). Uostalom, maksimalan broj za erekciju mogu da dobiju samo zdravi muškarci između 15 i 25 godina. Kod svih ostalih erekcija je slabija, što je rezultat godina i stresnih situacija kojima smo svi izloženi. Zbog toga je dobro da odbacite sve mitove i predrasude kako biste što više mogli da uživate u ljubavi.

Kako stoje stvari kod žena? Jesu li i one nekada nezadovoljne svojim telom? Naravno da jesu. U svetu u kojem nas mediji bombarduju slikama savršenih tela popularnih zvezda, sve je više mladih devojaka, pa i žena nezadovoljnih svojim izgledom, što ih sputava i utiče na seksualne odnose. Žene opsednute svojim izgledom mogu se okarakterisati kao nedorasle tinejdžerke kojima uporno treba objašnjavati da je lepota prolazna (a ne prelazna) i da najveće seksualno uzbuđenje budi čulo dodira, a ne vida. Muškarci veoma reaguju na dodir. Kada smo dodirnuti na pravom mestu, pogotovu ako to uopšte nismo očekivali, dolazi do instinktivnog uzbuđenja. Zato lepotice sa slika ostaju samo to. Mnogo je važnije biti opušten i uživati u uzajamnim dodirima.

Oslobodite se predrasuda i prepustite se uživanju u seksu. Normalna seksualna aktivnost znatno povećava mentalnu sposobnost, pozitivno utiče na ljudsku inteligenciju, stimuliše rad mozga, a to je i najvažnije jer seks ne uzbuđuje samo telo. Prilikom orgazma ne doživljavate samo fizički već i mentalni napredak.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.