U trendu

Ni nos ni stopala: Jedan drugi deo tela određuje dužinu polnog organa, tvrdi lekar

Sigurno ste i vi nekad čuli da muškarci s velikim stopalima i nosom imaju i veliki penis. Ima li u tom mitu istine, odlučili su da utvrde i naučnici, koji su ubrzo shvatili da je zaista u pitanju još jedna od bapskih priča koja baš i ne „pije vodu“. Međutim, čini se da postoji drugi deo tela koji može da ukaže na to da je neki muškarac obdaren.

@dr.karanr

Cactus size #learnontiktok #schoolwithdrkaran #menshealth

♬ Lofi – Domknowz

Dr. Karan Rajan se na TikToku osvrnuo na studiju koja tvrdi da se veličina penisa može izmeriti prema tome koliko je muškarcu dug kažiprst.

Objasnio je: „Prema urološkoj studiji u časopisu ‘Asian Journal of Andrology’, kraći kažiprst u poređenju s domalim prstom povezan je s većim penisom“.

Sve kontroliše testosteron

„Ovo je poznato kao razmera drugog i četvrtog prsta, koja se izračunava deljenjem dužine kažiprsta s dužinom domalog prsta. Što je kažiprst manji, to je manji 2D-4D odnos“, nastavio je dr. Rajan.

„Manji odnos prstiju ukazuje na visoku izloženost testosteronu u materici. Prema studiji, testosteron ne kontroliše samo buduću dužinu penisa, već i buduću dužinu prsta“, zaključio je.

Neki korisnici TikToka šalili su se da će „od sada hodati s rukama u džepovima“

Istraživanje je pokazalo da prosečna veličina penisa u erekciji varira od oko 13 cm do 18 cm. Ne možete povećati ili smanjiti svoj penis vežbama ili lekovima, navodi se.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar