Nikako bez strasti

Bilo da ste u vezi ili u braku, neretko se dešava da se strast koja je postojala na početku jednostavno izgubi. Nekako sve postaje isto, bez posebnog uzbuđenja. Da bi se izbegla ova faza, u većini veza potrebna su samo nova „osveženja“, a to su, kad malo porazmislite o svemu – obične sitnice!

Uz pomoć tih sitnica život će vam biti ispunjeniji. Za početak, komunikacija je i te kako važna. Razgovor sprečava, pre svega, udaljavanje partnera. Veoma je bitno da prema svojoj partnerki u krevetu budete potpuno otvoreni i da joj jasno kažete šta vam se dopada i šta vam se baš i ne dopada, kao i da od nje zahtevate da bude isto toliko iskrena. Najvažnije je da izgubite strah od razgovora i da se naviknete na razmenu reči u krevetu. Druga bitna stvar je strast, i to možda strast pre svega. Da biste uživali u novim uzbuđenjima i iznenađenjima, izbacite sve ono što se smatra navikom u vašem krevetu. Upravo to doprinosi ponavljanju, što ujedno i unosi dosadu u spavaću sobu.

Ne morate uvek vi da budete taj koji odlučuje o svemu u krevetu, da budete glavni inicijator. Prepustite malo kontrolu i svojoj partnerki. Tako možete i da vidite koliko zanimanje i želju ona pokazuje. Uživajte s njom u promenama. Podstaknite svoju dragu da svoju maštu pretvori u najbolje sredstvo protiv dosade. Pravi ugođaj nastaje onda kada nastupe novine, jer ako niste znali, seks ne mora uvek da se odvija u krevetu. Da biste stvorili što bolji osećaj i prepustili se mašti, zaronite u sebe i potražite novu inspiraciju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.