Njihovi saveti nama

Svi znamo koliko žene umeju da budu govorljive, i svi znamo koliko ponekad zanovetaju baveći se nekim sitnicama koje se nama uopšte ne čine važnim. Međutim, umesto da stalno prevrćemo očima, s vremena na vreme zaista ne bi bilo loše da obratimo pažnju na ono što nam poručuju izgovorenim rečima ili rečitim gestovima. Poslušajmo ih kada kažu da će nam se seksualni život poboljšati ako izbacimo televizor iz spavaće sobe. Ako želimo da zadržimo strast u vezi, pustimo njih da budu glavne glumice. Kada nema ekrana, gledaćemo što više jedno u drugo, što će učiniti da strast ne počne da jenjava čak ni posle nekoliko godina braka.
Ono što mi retko možemo da razumemo jesu pojedine aktivnosti kojima žene mogu do besvesti da se posvete, a koje nama nisu preterano važne (ako uopšte i jesu). Nije reč o šopingu. To je bojno polje na kom se nikada nećemo dogovoriti s pripadnicama lepšeg pola. Ali, masaža za dvoje i odlazak u neki spa centar može da pomogne jednoj vezi. Pustite svoju lepšu polovinu da zakaže termin za vas i za nju i prepustite se uživanju. Posle takve profesionalne nege ona će biti potpuno opuštena, lepa i mirišljava, jednom rečju – nezaustavljiva. Uostalom, zar to nije ono što uvek želimo da postignemo? Na stranu što će vam se činiti da vodite ljubav sa nekom drugom ženom, da li zaista postoji ljudsko biće bilo kog pola koje ne voli dobru masažu?
Na kraju, stari savet iz kuhinje Rudolfa Valentina: "Žene su vrlo osetljive na mirise. Zato naprskajte na čaršave malo svog parfema za koji znate da ona voli". Zašto da ne? I ta aroma je važan deo seksualnih fantazija vaše lepše polovine. Još bolje: ukoliko je vreme da kupite novi parfem, povedite je sa sobom, neka i ona učestvuje u izboru mirisa u kojem će se buditi dok leži pored vas. To će joj svakako prijati budući da žene jednostavno vole kada od njih zatražite neki savet.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.