Obavezan pribor

Često se možete naći u situaciji da vam poslovica: „Malo fali, ali može mnogo da škodi“ pomrsi račune. Današnji život može da bude veoma komplikovan ako niste spremni u svakom trenutku. U tom smislu, svaki savremeni muškarac bi uvek morao da ima nekoliko „stvarčica“.

Prva je „strava riba“ – nju uvek možete da zamišljate i da mislite kako vam se ona uvek vraća, ili bar da je uvek slobodna da skokne do vas – nešto po principu „ja pomislim, a ona je tu“.

Važno je imati i onu koju nikada niste mogli da „isfolirate“. Ona služi da vas podseti dokle ste stigli ili gde ste se vratili.

Naravno, potreban je i „štek“ – i to poveći! Dok platite sve one romantične trenutke i podmirite svoje regularne potrebe – neće vam ostati ništa.

Važno je da imate i najboljeg prijatelja – moćnu mašinu na četiri točka, koja će vam uvek biti pri ruci, čak i kada sve ostalo zataji. Ona uvek mora da bude spremna. Zašto? Prvo, da biste svuda stigli brzo, udobno i sigurno. Drugo, na putu ima mnogo semafora na kojima gomila žena čeka da se crveno svetlo pretvori u zeleno. Treće, kad je žensko suvozač, grehota je da se obrukate sa nekim malim kolima.

Pored tih tehničkih stvari, bitno je i da umete da sklapate ribolovačke priče. Kad „blejite“ sa ortacima, uvek je dobro da imate sočne detalje. Takođe, novčanik nikad ne sme biti mali: prvo treba da smestite papirni novac, pa sve popularniji plastični novac i treće, ali i najbitnije, komplet kondoma. Na kraju krajeva, ženama je ipak najbitnija debljina novčanika.

Dobro je i ako imate svoju kolekciju filmova za kućni bioskop, teniskih reketa, firmiranih džempera, kravata, satova… To je jednostavno neophodno za početnu fascinaciju osoba suprotnog pola. Dok je upoznate sa kolekcijom i retkim primercima – ona je već gotova. Ipak je prva fascinacija najbitnija: ako uknjižite poen na početku, automatski dobijate stratešku prednost.

Na kraju, valjalo bi imati i ženu. Sve to nema svrhe ako ona na kraju ne dođe i sve upropasti. Kad ona bude uletela u vaš prostor, mora imati materijal koji će sankcionisati, izuzev, možda, kućnog bioskopa, na kojem sigurno više nećete moći da gledate časove fiskulture mladih Mađarica. Umesto takve rekreacije stalno će biti emitovani romantični filmovi, a njih će s vremenom zameniti crtani filmovi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.