Obavezna roba

Šta sve treba da sadrži orman svakog savremenog muškarca? Nemojte pustiti da vas pregazi vreme koje neumitno teče. Obezbedite na vreme esencijalne komade garderobe i onda po potrebi pustite mašti na volju prilikom kombinovanja. Za promenljive dane u vašem ormanu mora da bude nešto što može da odgovara svakoj prilici u kojoj se možete naći, poslovnoj ili privatnoj. Šta je minimum, a šta maksimum artikala koje morate posedovati? Finalnu brojku ćete, naravno, odrediti vi, ali…
Minimum od pet košulja koje se mogu nositi uz odelo (svetlije, jednobojne, s uskim prugicama ili neupadljivim karo desenom) jednostavno morate imati u svom posedu. Uz to vam treba barem pet različitih kravata koje se slažu i s odelom i s košuljama. Da ne budete stalno službeno odeveni, potrebno je da imate i sportske košulje, koje ćete nositi preko dana, u desenu i boji koji su vam po volji i ukusu. Što se tiče odela, nemojte preterivati – dovoljno je da imate dva; jedno tamnije (najbolje tamnosivo) i jedno u nešto svetlijoj nijansi.
Nije dovoljno da imate samo jedne farmerice. Ili nabavite dva para ili pored onih koje već imate nabavite bar još jedne tamne pantalone. Za periode kada nije toliko toplo (jesen i zima) potreban vam je jedan tanji kaput do kolena i jedan deblji zimski kaput do sredine listova.
Trebalo bi da imate i jednu pidžamu čiji je gornji deo krojen kao košulja (za svaki slučaj) i bar 15 pari gaća (klasičnih, pamučnih bokserica s dodatkom likre) i čarapa (od toga bar deset pari u crnoj boji). Desetak jednobojnih majica takođe može da vam koristi (treba da su uz telo i u takvim bojama da možete da ih nosite ispod košulje). Na kraju, ne zaboravite dva para klasičnih cipela (u braon i crnoj boji), kao i jedan obavezan par sportskih cipela.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.