Obične stvari

Čim se vratite kući s posla, promenite lik poslovnog muškarca koji se vratio iz kancelarije. Odmah skinite svoju poslovnu odeću i obucite trenerku. Šta god budete radili u toku dana koji vam je na raspolaganju osećaćete se prijatnije. Odelo koje ste skinuli brižljivo sklonite sa strane i pustite ga da se i ono odmori za naredni poslovni dan. Kod kuće vas uvek čekaju neke obične stvari koje, ma koliko običnim se činile, mogu učiniti da se i te kako preznojimo obavljajući ih. Da li vas čeka premeštanje nameštaja u dnevnoj sobi? Mozak obožava promene čak i kada su tako neznatne, ali sve to nećete činiti s kravatom oko vrata.
Deo vaše sportsko-kućne opreme čine i patike koje nosite. Kupovina dobrih patika nije veliki izdatak, a patike morate imati čak i ukoliko nikad ne trčite. A ukoliko kupite patike koje vam se veoma dopadaju, možda će vas baš one naterati da ih navučete i malo protrčite, proluftirate pluća ili dobro prodrmate svoje organe. Posle toga možete opet da ih zapakujete i vratite u radnju uz neki izgovor ako treba, ali samo pod uslovom da ste sačuvali račun…
Potrudite se da jedno vreme ne palite televizor. Zvuči nemoguće, ali je isto kao i s odvikavanjem od svega drugog – posle trećeg dana sve postaje lakše. Uštedećete energiju svojim čulima a bićete u prilici da završite sve one sitne kućne obaveze koje vas jako dugo čekaju. Popravite ono što treba da se popravi. Pored toga, ljudi koji ređe gledaju televiziju imaju niži krvni pritisak i bolji vid. Šta ćete više?
Na kraju dajte sebi oduška kupovinom novog mirisa. Možete otkriti mnogo prijatniju aromu o kojoj ranije niste ni razmišljali. A prilikom svake pozitivne promene luče se hormoni koji izazivaju zadovoljstvo. Pored toga, žene imaju tako razvijeno čulo mirisa da će odmah primetiti promenu na vama. To će im skrenuti pažnju na ono što imate da im kažete. Miris je još jedna kategorija koja određuje alfa-mužjake.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.