Oborite je s nogu

Žene vole da budu oborene s nogu. Da bi se to dogodilo, potrebno je da muškarac aktivira sivu masu. Ženski i muški mozak imaju oko 100 milijardi nervnih ćelija fantastičnih mogućnosti. Muškarčev mozak je odlična stvar, ali je veoma često razmažen. Zbog čega je to tako? Uzrok je ženska populacija.

Na praktičnom primeru to podseća na drvo s jakim stablom i obiljem plodova, pri čemu plodovi nisu ni kruške ni jabuke već ženske želje. Jedne su u cvatu, druge su još zelene, a treće potpuno zrele, samo što nisu otpale. Na samom početku, kada želja još nije podržana, ona je samo misao, a to nije dovoljno da bi se izvela bilo koja akcija u prirodi. Ako želju ne podrži neko drugi, mnogi cvetovi ostaće jalovi, a ukusni plodovi – iako spremni za jelo – otpašće s drveta neiskorišćeni. Veoma jednostavna logika.

Ženska želja, iako često nerealna i nejasna, ima šanse da se ostvari jedino zato što ima ko da je prihvati, a to je muškarac. Muškarac prihvata ženske želje iz sasvim drugog razloga: najčešće u njima vidimo ostvarenje svog seksualnog cilja, pa one, ma koliko neprirodne bile, tako bivaju ispunjene.

Međutim, čim muškarac prihvati želju, ona odmah dobija atribute nečeg prirodnog. U tom stadijumu, kada počinje njeno ostvarenje, muškarac ne može biti siguran u svoj prvobitno zamišljeni cilj jer se sve menja u žensku korist, a želja se prilagođava samo ženi. Istina, one vole da budu oborene s nogu, ali ne vole da budu nokautirane niti im prija da se osete kao gubitnice. Stoga je važno izvojevati pobedu, a nju ostaviti u ubeđenju da je ona ta koja je ipak uspela da ostvari svoj cilj i pobedila u nekoj vrsti mentalnog boksa koji se permanentno vodi između muškarca i žene. Ta igra može da bude veoma zabavna ako ste vi uvek za korak ispred nje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.