Od strasti do ljubavi

Dešava se da veza koja je trebalo da traje samo nekoliko nezaboravnih dana nabijenih čistom erotikom pretvori u nešto mnogo trajnije i čvršće. Strast je krajnje nepredvidivo osećanje. Sasvim neočekivano kolo sreće se može okrenuti i uvesti vas u zamku ljubavi. Ima parova koji preskaču period udvaranja i odu direktno u krevet, nadajući se samo još jednom velikom uzbuđenju, ali s vremenom se između njih zapali iskra ljubavi i oni ostanu zajedno.

Međutim, pravi udar ljubavnog groma najčešće se viđa samo na filmu. Retko se dešava da se jedna osoba zaljubi u drugu već pri prvom erotskom susretu. Za dublja osećanja potrebno je da druga strana u vama probudi radoznalost i želju da je bolje upoznate.

Može li želja prerasti u ljubav? Želju da ostanete s nekim u vezi ne pokreće razum, nego instinkt, osećanje zadovoljstva koje proističe iz telesnog dodira. Međutim, ako pažljivo posmatrate i osluškujete, i sam seksualni čin može da vam kaže mnogo o karakteru osobe s kojom ste upravo proveli noć. Nežnost i spremnost da se udovolji ljubavničkim željama i zahtevima dragocena je informacija i predstavlja prvi korak ka odluci da li će u toj priči moći da se dogodi nešto ozbiljnije.

Moguće je, dakle, da uzbudljiv seksualni doživljaj u vama probudi bar radoznalost i prokrči put dubljim osećanjima. Pored toga, ako se dve osobe „iz prve“ odlično slažu u krevetu i jedna drugoj pružaju ogromno seksualno zadovoljstvo, one na taj način pokazuju da su kreativne i sposobne da se prilagođavaju. Harmonija ostvarena u seksu samo je odraz zadovoljstva koje osećaju kada su zajedno. Uostalom, govor tela u najintimnijim trenucima je potpuno iskren, lišen svih zamki i pretvaranja. U krevetu obično padaju sve barijere, čak i one najveće, kojima se jedna osoba štitila do tog najintimnijeg trenutka.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.