Odlučujući trenutak (1)

Nijedan muškarac ne može toliko da prevari ženu koliko dobro one mogu nama da odglume bilo koju ulogu – svetice, seks-bombe, zaljubljenice i oduševljene ljubavnice. U tom smislu, treba se pomiriti sa činjenicom da je svaki od nas bar jednom imao situaciju, a da za to verovatno nije ni znao, da mu je partnerka prilikom seksa jednostavno ali vešto odglumila orgazam.

Retki su srećnici kojima se to nikada nije dogodilo – ko zna ima li ih uopšte; žene se pred muškarcima ne hvale time. Prema telesnim i drugim pokazateljima, poput veštog špijuna na tajnom zadatku, treba prepoznati da li je kulminacija prava ili je samo sjajno lažirana.

Pre svega, prilikom istinskog orgazma žena uopšte ne zna za sebe. Njihov orgazam nije kratkotrajan kao naš. Mozak joj je zagušen onim što joj se dešava sa celim telom. Ako je pitate za ime, trebaće joj neko vreme da shvati da ste joj se uopšte obratili, a imena će se setiti tek kada je prođe poslednji trzaj. Naravno, uopšte se ne preporučuje da to pitate pošto joj to može poremetiti koncentraciju i odvesti stvar u neki sasvim drugi pravac.

U toku orgazma ženi se trza donji deo stomaka. Ako u tom trenutku dodirnete rukom taj deo, jasno ćete osetiti kako se trese, mada, kad se malo bolje razmisli, možda ni to nije teško odglumiti. Pošto je to trenutak u kojem se telo oslobađa jake napetosti, žene na vrhuncu ne mogu da drže raširene prste ruke. Sami se skupljaju, grče se, nekada traže da vas stegnu ili ogrebu.

Pogled ne bi trebalo da bude bistar – nešto se dešava sa njenim zenicama i ona ne može da se usredsredi na određenu tačku. Pored toga, boja njenog glasa se menja i njeno dahtanje je isprekidano; reklo bi se, kao da „trokira“. Neke žene to rade glasnije, a neke su sasvim tihe, tako da vokalizacija celog čina ne znači ništa.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.