Odlučujući trenutak (2)

Najbolji dokaz da žena pored vas zaista doživljava orgazam jeste to da je čujete kako izgovara nešto što inače ne govori tokom seksa, ako joj se otme nešto što u svesnom stanju nikada ne bi izgovorila.

Posle kulminacije, žene mogu da nastave sa seksom, ali je u tom nastavku razlika u njihovom ponašanju primetna. Usporene su i jako zadihane. Ukoliko ona odmah nastavlja u istom ritmu i ne pokazuje da joj je snaga prepolovljena – sigurno vas je isfolirala. Kao što nama orgazam iscrpi svu snagu na neko vreme, tako je i njihovo telo izmoreno i klonulo. Da se ne lažemo, nisu one baš toliko različite.

Imajte na umu još jednu stvar: žena posle pravog orgazma lako može da zaplače! Ona je raznežena, osetljiva i samo jedna loša šala na njen račun može da je rastuži. Pored toga, najveće ženske tajne možete saznati baš posle dobrog orgazma koji ste joj priredili. Ona je opuštena, zadovoljena, spremna da se otvori pred vama.

Naravno, uvek postoji mogućnost da je jednostavno pitate kako joj je bilo. Iako je to najgluplje pitanje koje možete postaviti posle seksa, ipak možete da saznate o čemu se radi: ako vam da samouveren odgovor – sigurno vas je slagala. Žena koja je doživela orgazam nema ni želju, ni snagu, a ni volju da vam se pravda i da vam bilo šta objašnjava. Uglavnom će se samo nasmejati ili pitati kako je moguće da niste primetili.

Naravno, ako ste za svoju partnerku izabrali izrazito veštu glumicu, sve navedene stvari mogu se odglumiti, ali je veoma teško da će istovremeno uspeti da uradi sve spomenuto; čak i najveštije od njih negde bi nešto zaboravile, negde bi se izdale. Da biste otkrili jeste li prevareni, treba vam oštro oko, jaka koncentracija i prikriveno lukavstvo – čista špijunaža.

Teško je odvojiti lažni od pravog ženskog orgazma. To je tačno. Ipak, pre svega se postavlja pitanje: koliko je vama stalo do nje? Ponekad otkrivanje istine u seksu i nije toliko važno. Ako je njoj lepše da glumi nego da uživa, zašto joj jednostavno ne biste prepustili izbor? Vaše zadovoljstvo je zagarantovano u svakom slučaju, lagala vas ona ili ne.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.