Ona flertuje sa svima

Zbunjuje vas neodređeno ponašanje devojke koja vam se sviđa? Niste sigurni da li treba da odustanete od nje ili da nastavite da joj se udvarate? Ovakve situacije umeju da budu veoma česte u životu.

Taman pomislite da je sve u redu – napokon ste razmenili brojeve telefona, ali vaša izabranica nikako da vas pozove.

Pokušavate da nađete razna opravdanja: možda očekuje da se vi prvi javite, možda je izgubila broj, možda je previše stidljiva…

Ipak, ako je izgubila broj, mogla je da ga nabavi na neki drugi način, sinoć uopšte nije delovala kao neko ko je stidljiv ili neko ko ne bi pozvao prvi. Možda je ipak izvesnije da ona ima druga posla. Ništa nećete izgubiti ako je budete prvi pozvali. Zaboravite na ponos, uostalom, ona vas još uvek nije odbila. Po njenom glasu shvatićete da li joj je drago što vas čuje. Ako se ispostavi da ipak nije zainteresovana, onda je najbolje da je što pre izbacite iz glave.

Šta se dešava ako se ista devojka dopada i vašem prijatelju? Ukoliko je naklonjena samo jednom od vas dvojice, onda nema dileme. Međutim, ako još ništa ne pokazuje, držite se etike i ne igrajte prljavo. Između devojke i prijatelja u ovakvoj situaciji uvek treba birati prijateljstvo. Devojke se menjaju, a prijateljstva treba da traju i opstaju.

Ukoliko vam se dopala devojka koju prati glas da je „opasna“, prvo razlučite da li to znači da je ona fatalna zavodnica koja voli da flertuje sa svima.

Preispitajte zbog čega mislite da ste dovoljno posebni i da ćete uspeti da je promenite i pretvorite u sveticu. Takva romantična razmišljanja karakteristična su za muškarce koji dozvoljavaju da ih žena zaslepi. Istina je, međutim, da ne možete promeniti nikoga osim sebe. Znači, ili odustanite, ili stavite prst na čelo pa razmislite – možda se iza želje za promenom devojke krije želja da promenite sebe.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.