U trendu

Ono što je „puklo“ može da se „zalepi“?

Svako od nas u ovom ili onom domenu delovanja ima neke nedoumice ili probleme koje mora sam da reši. Guranje problema pod tepih jednostavno ne dolazi u obzir, i samo je pitanje načina na koji će se muka rešiti. Neke ustaljene metode rešavanja određenih problema i situacija nikad se ne dovode u pitanje. Ponekad je dobro što je to tako, ali ne i uvek. Ako ni zbog čega drugog, onda zbog toga što se pre ili kasnije uvek nađemo u situaciji da se zapitamo da li ono što radimo uopšte ima adekvatan efekat. Mora se priznati: često se dešava da ono što svi automatski radimo uopšte nije efikasno i ispravno, već se radi o pogrešnom ponašanju koje se praktično prenosi s kolena na koleno. Neke stvari jednostavno treba osloboditi mistifikacije.

Duvati u kašiku vruće supe zaista pomaže, ali obnavljanje veze s bivšom devojkom nije nešto što se preporučuje, osim ako ne želite da gledate dobro poznati film s predvidljivim krajem.

Zašto bi se bilo ko upuštao u dosadu te vrste? Da vam je bilo dobro, ne biste raskinuli. A bivše veze koje se reinkarniraju mogu da zažive u stvarnosti, i ono što je puklo može da se zalepi, samo da li je moguće uživati u njima kada se svuda oko vas oseća miris lepka? Ukoliko se odlučite za premotavanje snimka unazad, uradite to veoma obazrivo. Neki obrasci ponašanja (njenog i vašeg) već su vam dobro poznati, neke greške ste već uvideli, nema potrebe da ih ponavljate.

Ono na šta u ovoj situaciji posebno treba obratiti pažnju ne tiče se samo činjenice da podgrejana jela nikako ne mogu da budu podjednako ukusna kao ona koja su tek skinuta sa šporeta. Potrebno je da dobro oslušnete sebe – svoje srce, svoje „sive ćelije“ i svoj stomak. Ako se negde pojavi sumnja u ono što radite, trebalo bi da budete sigurni da obnovljena romansa neće rezultovati srećnim krajem.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar