Osvežite vezu

Da li vam se čini da se u vašoj vezi polako gase iskrice kojima je zabavljanje obilovalo na početku? U svakoj vezi postoje različite faze i zapravo bi trebalo da budete srećni što ste stigli toliko daleko sa osobom koja vam je draga. Međutim, vreme čini svoje – s vremena na vreme postajete blago nemarni jedno prema drugom i ne sećate se kada ste poslednji put učinili nešto da je impresionirate. Vreme je da preduzmete nekoliko ne tako teških koraka koji će definitivno podstaknuti varnice među vama.

Izvedite je na „oficijelni“ sastanak

Posle izvesnog vremena u vezi, parovi se često ulenje i zaborave na sve one interesantne ideje o zajedničkom provodu i zabavi koje su imali na početku veze. To je problem na koji se žene često žale. Zato, povratite staro uzbuđenje i izvedite je na pravi pravcati sastanak. Ne bi bilo loše da posetite neki od boljih restorana ili bilo koje mesto na kome je oblačenje formalno. Za nju će to biti idealna šansa da obuče svoju najdražu haljinu i da stavi one svoje svetlucave minđuše zbog kojih vam stalno kuka jer „nema gde da ih nosi“. Žene prosto uživaju u doterivanju i njoj će se ideja o izlasku na mesto gde je formalno oblačenje u rubrici „pod obavezno“ i te kako dopasti. Da biste sve podigli na viši nivo, možete joj poslati pozivnicu poštom.

Poklonite joj cvet

Nemojte čekati Dan zaljubljenih niti njen rođendan. Poklonite joj cvet da bi shvatila koliko vam znači. Potrudite se da budete originalni i da joj poklonite cvet koji ne potpada pod klasični kliše. Poklonite joj osušenu ružu ili orhideju.

Pomozite joj da se opusti

Problem broj jedan savremenog čoveka je stres. Međutim, vi ne biste bili vi kada dami svojih snova ne biste ulepšali dan i pomogli joj da zaboravi naporan dan na poslu. Pripremite joj toplu kupku s penom ili mirišljavim solima i zapalite sveće oko kade. Neka joj pri ruci budu i kockice omiljene čokolade. Ne zaboravite da joj izmasirate stopala! Biće oduševljena vašom pažnjom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.