Ove gnusne laži čućete baš od svakog muškarca

Ovo su najčešće muške laži u najintimnijim trenucima. Neke od njih dobro su poznate svim ženama, ali mnoge nisu. Ne budite naivne, ne dopustite da vas zaslepi ni ljubav ni strast.

Ovo mi se nikada ranije nije dogodilo!

Poznato, odlično poznato svim ženama. Oni nam serviraju ovakve fraze iz straha od odbacivanja.

Obožavam tvoj ukus

Što se tiče samog „ukusa tamo dole“, stvarno je suvišno komentarisati.

Ti si najbolja u oralnom seksu!

To verovatno govori svakoj devojci, ali vi ćete najbolje sami primetiti tokom čina koliko uživa.

Ne mogu opet!

Ukoliko ste u dugoj vezi, sigurno već znate njegove mogućnosti, ali nikada ne možete biti sasvim sigurni.

Testirao sam se pre 6 meseci

Ma kako da ne 😉 Sigurno će se pretvarati i pokušavati da se seti tačnog datuma, ali stvari ne stoje baš tako, zato i tražite da vam pokaže papire.

Ne mogu da svršim sa kondomom!

Naravno da može, to je samo glup izgovor.

Uvek koristim zaštitu!

Slatko vas nasmeja, zar ne? Uvek, samo s tobom ne, haha. Budite sigurni da to isto govori i drugim devojkama.

Mogu nekoliko puta nedeljno!

Svaki muškarac ispod 45 godina može svakog dana, osim ako nema neki problem, ali to je već druga tema. On sigurno može i više puta na dan.

5 komentara
 1. Anonimni

  Ne spadam u one prefinjene zene koje na note pricaju i sa svojim partnerima ,ali ovakve banalnosti u laganju su mi sasvim strane.Jer niko nije savrsen i pravdanjem za to sto smo ljudi i sto imamo minus faze je krajnje suvisno posebno medju bliskim partnerima jer nista nije strasnije od nepoverenja koje tera muskarce na ovakve ,vise bih rekla gnusne izgovore nego sto su iskljucivo lazi ,jer moguce je da postoje muskarci koji su izuzetak od pravila, koja su od muskih lazi napravili fraze.Jer sta ako je neka zaista najbolja, sto je nemoguce?jer zar ne moze da se bas s nekom desi prevremena ili ne desi erekcija i da je prvi put,,,

 2. milovan

  Ja imam 63 godine,i nikada nisam hteo sa kondomom.A koja nece,neka onda to radi sama.Ja ne. Da je sa kondomom ok,onda bi se muskarci rodili sa kondomom.

 3. Anonimni

  Kakve uzasne lazi, kakvi ljugavi muskarci. Tetose zene lupaju im komplimente samo da ne povrede njihovu nesigurnost ili sujetu, a cesto i oba zajedno. Bas su odvratni ovi muskarci.

 4. bambi

  Danasnje mlade devojke u proseku imaju seks sa preko 30 momaka. Nije problem u momcima vec u devojkama. Sta je problem? Problem je taj sto sve devojke zele princa na melom konju a u principu dobiju samo konja. Taj beli konj je ferari ili lamborgini a princ treba da bude najobicniji seronja koji je pun para i koga ce da menja posle dva meseca.

 5. Sl0ba

  A ženske koje sve žene koriste: -ti si mi drugi(eventualno treći), -nikada DO SADA nisam spavala sa muškarcem na prvom sastanku -neću ništa da kupim već samo da razgledam -ma on mi je samo drug -spremna sam za 5 minuta Kao ne mogu da svršim sa kondomom, pa niste ni svesne koja je razlika. Pa naravno da možeš ali možeš da jedeš i sendvič sa sve folijom možeš da živiš i samo na hlebu….neverovatne gluposti pišete! Da nema ovog Tv programa tačno da vam čovek ne otvori stranicu!

Napišite komentar