U trendu

Ovih 7 KOMPLEKSA muškarci ne mogu da se oslobode, o njima najčešće lažu

Gotovo da i ne postoji žena koja se ne bori barem s jednim kompleksom koji joj je glavna preokupacija, ali ni muškarci nisu oslobođeni ovog bremena. Saznajte čega se muškarci stide i o čemu najčešće lažu .

1. O godinama

I dok u tinejdžerskim danima kako bi osvojili devojku lažu da su barem pet godina stariji nego što zaista jesu, tokom godina situacija se počinje da se menja, a četrdesete polako, ali sigurno postaju tridesete.

2. O visini

Jedan od najvećih muških kompleksa je upravo visina. Muškarci nižeg rasta često se osećaju nesigurno pored lepotica u vrtoglavim štiklama pa ako je i vaš muškarac približno vaše visine, ne preterujte s potpeticama .

3. O primanjima

Automobili i novci san su gotovo svakog muškarca. U današnje vreme kada je spoljašnost privlačnija od one prave unutrašnje lepote teško je ostati pribran. Upravo zbog toga muškarci se osećaju moćnije ako u datom trenutku spomenu kako su financijski dobro situirani.

4. O kozmetici i nezi

Iako je kozmetika žensko područje sve više i više muškaraca otkriva čari glatke kože te sjajne i mirisne kože. Iako vam neće otkriti, ali većina će muškaraca rado isprobati proizvode za negu lica, tela i kose.

5. O broju kilograma

Težina je svakako nešto o čemu ne želi da priča većina žena, a ako je to potrebno bez ikakve grižnje savesti će izreći laž. Slično je i s muškarcima, ali u oba smera. Istraživanja su pokazala kako će 60 odsto muškaraca skinuti, a 40 odsto dodati kilograme, zavisno o kompleksu mršavosti ili debljine.

6. O seksualnoj aktivnosti

Seksualna moć vrlo je jako oružje, posebno tokom muških razgovora. Upravo zbog toga vrlo često u takvim pričama promakne i pokoja laž. Laž o većoj seksualnoj aktivnosti posebno je prisutna kod slobodnih muškaraca koji se međusobno takmiče.

7. O veličini svog polnog organa

Ovo područje nije potrebno objašnjavati jer od pamtiveka je veličina muškog polnog organa bila dokaz muškosti. Iako veličina ne garantuje kvalitet što može potvrditi veliki broj žena nećemo ulaziti u detalje jer štogod žene rekle oni će tvrditi suprotno.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.