U trendu

Ovo je garantovano prva stvar koju vam muškarac reći kad ga uhvatite u prevari

Prevara je jedna od najužasnijih stvari sa kojima se možete susresti u braku ili vezi. Istraživanja su pokazala da su muškarci skloniji aferama, a naučnici kažu da je varanje češće u ljubavnim vezama nego u braku. Od seksualne do emocionalne prevare, postoje različiti oblici varanja, a često je povezano s izbegavanjem privrženosti ili izbegavanjem obaveze, a ne samo s glađu za seksualnim fantazijama.

A postoji, reklo bi se, univerzalno ponašanje kojem pribegavaju skoro svi muškarci uhvaćeni u preljubi.

Evo šta će vam prvo reći kada mu kažete: „Znam!“.

Izgovori

Jednom kad ih uhvatite na delu, gotovo svaki prevarant počeće sa jadnim izgovorima tipa: „Pogrešno si shvatila“, „Ona je samo prijateljica“ ili „Hteo sam da spasem našu vezu“. Da, upravo to što ste pročitali.

Prebacivanje krivice

Neki će čak pokušati da svali krivicu na partnera, kao da ih je on/ona naterao/la na tako nešto, a najčešće to povezuju sa činjenicom da on nije imao dovoljno vremena za njih pa su pronašli nekoga ko ima.

Preusmeravanje pažnje

Umesto da se fokusiraju na rešavanje problema varanja, većina onih koji varaju pokušaće preusmeriti pažnju partnera na nešto drugo. Na primer, priznavanjem neke dugo čuvane tajne, koju je partner oduvek htio čuti od njih i pre nego shvatite, vi ćete voditi potpuno drugačiji razgovor.

Negiranje

Upravo zato, pre nego što se suočite sa partnerom koji vara, pobrini se da sakupite dovoljno dokaza, koji upućuju na to da je on kriv, prenosi b92.net.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.