Pamtite li erotske uspomene?

Ubeđeni ste da nemate dobro pamćenje, ali vaš mozak registruje svaki gest, svaki detalj. U seksu ništa ne pada u zaborav. Naprotiv, svaki sledeći put kada vodimo ljubav, prethodna iskustva i sećanja igraju veoma važnu ulogu. Sećanja na bivša velika uzbuđenja pomažu nam da lakše doživimo zadovoljstvo u trenucima kada nam seks postane monoton ili kada nas aktuelna partnerka ne uzbuđuje dovoljno. To ne znači da ste nepouzdani i lako podložni promiskuitetu!

Samo verujete da je seks bolji ukoliko se partneri bolje poznaju i gaje međusobno poverenje. Umesto da prilikom nekog seksualnog neuspeha tražite krivca i prebacujete krivicu s nje na sebe i obrnuto, trebalo bi da prizovete erotska sećanja i da pokažete da možete biti vešt i preduzimljiv ljubavnik. Važno je da umete da priznate svoje i tuđe uspehe, ali i da se nasmejete svojim promašajima; štaviše, i tuđi neuspesi nekada mogu da budu simpatični. Na taj način ćete razviti svoje seksualno čulo i već prilikom prvog susreta znaćete da li ćete se i koliko slagati s partnerkom i šta možete da očekujete od nje u seksu.

Radoznalost nikako ne može da škodi, kao ni spremnost za nove avanture sa stalnom partnerkom ili s nekom novom. Avantura je uvek uzbudljiva, naročito ona seksualna. Sećanje na bivša seksualna iskustva učiniće vas otvorenijim za nova uzbuđenja. Budite samo sigurni u sebe i bez predrasuda hrlite u nove seksualne pobede. Setite se trenutaka kada ste doživeli veliko seksualno zadovoljstvo, proživite te uzbudljive slike i probudite alhemiju čula.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.