najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Papučići

Ko su zapravo papučići? Moderna vremena znatno su promenila muškarčevu ulogu u društvu. Biti papučić danas nije isto što i pre deset godina. Kod ovog tipa muškarca izdvajaju se tri vrste sa vrlo specifičnim obeležjima.
Prvi su oni koji devojkama nude jaknu kada im je hladno. Nisu sportski tipovi, više su krhki. Kao što nisu raspoloženi za sportske aktivnosti, tako  najčešće nemaju pojma ni o otklanjanju tehničkih kvarova i menjanju guma na kolima, pa će radije sačekati pomoć na ulici. Naravno, ne znači da spadate u ovaj tip muškarca samo zato što niste atletski građeni i zato što vam ne idu sportovi, a pri tom nosite i naočare. Važno je da imate volju i da nemate mlitav karakter. Čistokrvni papučići pate od nedostatka vlastitih stavova i volje. Zbog toga ljudi, a naročito žene, lako manipulišu njima.
Devojke se jednostavno igraju njima, a oni se prilagođavaju zaboravljajući svoje potrebe i želje. Nema šanse da oni nekada budu u pravu – ona je ta koja razmišlja za oboje. Opet, ne znači da morate zaobilaziti kuhinju u širokom luku da vas ne bi svrstali u ovu grupu muškaraca. To što ne želite da budete papučić ne znači da treba da provodite više vremena sa drugovima nego sa svojom devojkom, niti da svoje mišljenje smatrate važnijim od njenog.
Papučići su najčešće i mamini sinovi; previše su vezani ne samo za svoju mamu nego i za roditelje uopšte. To su uglavnom razmaženi tipovi koji su sami sebi na prvom mestu, jer su ih mama i tata odgajali kao male prinčeve. Ne treba misliti da ćete biti veći muškarac ako ne kontaktirate sa svojim roditeljima – naprotiv. Muškarac koji ima liberalne i nekonvencionalne roditelje treba da bude u odličnim odnosima s njima. Takvog muškarca neće biti sramota da zapleše s majkom na nekoj proslavi niti da se karta i provodi korisno vreme s ocem i njegovim prijateljima.

1 komentar
  1. Jovana Pavlović

    Osobe bez stava i kičme – papučići u privatnom životu i potrčkala u poslovnom. Muškarci koji kuvaju, pažljivi su prema ženama, tolerantni u poslovnom okruženju – nisu papučići, oni su samo civilizovani i pristojni ljudi.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike