U trendu

Izlasci s parom

Mnogi od nas sumnjičavo vrte glavom kada se naša izabranica pojavi s predlogom da zajedno s još nekim parom izađemo na večeru, odemo na odmor ili uopšte provedemo neko vreme u takvom društvu. Takvi izlasci imaju svoje dobre i loše strane. Naravno, parovi se međusobno jako dobro razumeju, svakako bolje nego kada ispred njih sedi neki „slobodni strelac“, ali poređenja su neizbežna, a postavlja se i pitanje da li u tim prilikama osećamo manje ili više slobode.

Uopšte nije loše da se s vremena na vreme organizuje i neki izlazak učetvoro, jer su za početak tu uloge veoma precizno podeljene. Nema nikakve singl prijateljice ili prijatelja koji će se osećati zapostavljeno, zagorelih pojedinaca ili pojedinki koji će, bez obzira na svoju lojalnost prema vama, ipak baciti nekoliko sveobuhvatnih čežnjivih pogleda u pravcu vaše devojke (većinom ne zbog toga što se javlja seksualna privlačnost nego zbog toga što je ona tako srećna i zadovoljna u vašem društvu). Problem koji se ne može izbeći u „igri parova“ jeste to što vaša draga nikako neće moći a da ne baci oko na to kako stvari funkcionišu u drugom paru. Istina, ovakav susret za vas bi mogao biti idealna prilika da zablistate u ulozi pravog džentlmena – da budete primer nad primerima. Kada se četvoro nađu u društvu, žene ne mogu da odole nagonu da se malo takmiče i upoređuju (igre tipa „prema kojoj se dečko pažljivije ophodi“ i slično).

Nijednog momenta se ne smete opteretiti time, ali poklonite joj neophodnu pažnju. U krajnjoj liniji, vi ste na dobitku ako se ona oseti kao kraljica u očima druge žene. Zahvaliće vam se na svoj način, ne morate da brinete. Paradoks ovakvih izlazaka leži u tome što ćete, verovali ili ne, imati više slobode. Kada se dva muškarca udruže oko neke ideje, žene vole da im popuste pridržavajući se maksime: „Neodoljivi su kad prave gluposti“. To kod njih redovno stvara utisak da one o svemu odlučuju, a vas dvojica možete slobodno da navalite na pivo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.