U trendu

Pitanje trenutka

Za nju vam se lepe oči dok gledate sa strane, ali ne znate kako da odete dalje od uljudnog osmeha? Viđate je često, tako da ne morate odmah da iskoristite sve iz svog arsenala zavođenja. To je dobro. Strategije za prilaženje su različite i ne moraju uvek da upale iz prve, ali ono što je svakoj od njih zajedničko jeste konačni cilj – zadržavanje devojke koja nam je na prvi pogled zaokupila pažnju. A ona može da bude devojka koja vas poslužuje svake večeri u kafiću, koleginica s posla, dama iz prevoza koju srećete svakog dana u isto vreme, ili neka četvrta s kojom želite da pređete u fazu kontakta.
U slučaju da joj stalno naručujete istu vrstu kafe ili pića, ne bi bilo loše da se na neki način izdvojite iz gomile. Možda da je pitate za preporuku? Jednom kada dobije signal da vam je stalo do njenog mišljenja, širi se raspon potencijalnih tema za razgovor. Posle izbora pića možete da pređete na izbor odeće. Što da ne? Svakako bi vam dobro došao pametan ženski savet u vezi s oblačenjem. Budite skromni, važno je da se vaš odnos podigne na viši nivo poznavanja. Možda ne bi bilo loše ni da vam se dopadne izbor muzike koju ona pušta. Jednom kada razgovor poteče i kada ona bude znala više o vama, osećaće se slobodnom da se sastane s vama posle radnog vremena. Slično je i ukoliko zajedno radite na istom mestu. Najbolje je poći od onoga što vam je zajedničko.
Približite se njenoj ambiciji i učinite je koinicijatorom za sledeću sesiju pića posle posla. Nema razloga da vas dvoje ne postanete konspiratori u penjanju lestvicom uspeha. Vezivanje, vezivanje i što više vezivanja, osim ako primetite da se ona zarad ambicije pretvara u ledi Magbet. Onda je proces suprotan – odvezivanje, odvezivanje i još više odvezivanja. Ukoliko se izuzme taj granični slučaj, suština komunikacije koja treba da nas dovede do sledećeg nivoa uvek je nekako ista. Male ljubaznosti mogu da se pretvore u male intimnosti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.