Pokažite da ih cenite

Moramo priznati da nam se prečesto desi da zaboravimo sitne stvari koje ženama izuzetno znače. A iskrenost im znači najviše od svega. Iskrenost ume i da povredi, ali i pored toga uvek treba biti iskren. Bolje je kada smo jedni prema drugima iskreni, pa makar to izazvalo i nečiju ljutnju. Kod dama posebno – one će i tako ljutite poštovati našu iskrenost. Žene žele da im pokažemo koliko ih cenimo. To je normalno, to je od srca i – to je iskreno. Bez pokušaja da se bude superheroj. One veoma dobro znaju superheroje koji sakrivaju pivske stomake.
Svaki muškarac zamišlja neku vrstu idealne žene. Nećete verovati, ali isto je i sa ženama. U njihovom slučaju čak postoji i floskula – princ na belom konju. Ipak, žene vrlo dobro znaju da opšta mesta ne znače ništa, zato su verovatno i plasirale onu priču da umesto prinčeva obično nalaze samo konje. Žene na prvom mestu žele vezu koja je stvarna. Žele da kraj sebe imaju čoveka pored koga će moći da budu onakve kakve jesu, i kada se odlično osećaju i kada su nikakve volje. Žele da ih poštujemo i kada su dobre i kada su loše i kada su negde između. Sve to ume da bude lepo na neki svoj način.
Potrebno je samo pokazati osećanja. Zato bi bilo dobro da se s vremena na vreme odreknemo svoje standardne muške uzdržanosti. Često i ne shvatamo da delujemo hladno ako se sve vreme ponašamo racionalno. Racionalnim ponašanjem nećemo mnogo toga postići kod pripadnica lepšeg pola. S vremena na vreme malo racionalnosti ne može da škodi, ali žene vole da im pokažemo i svoja osećanja. I, naravno, nipošto ne smemo da zaboravimo na one male stvari koje ženama život znače. One ne žele da im mi zahvaljujemo što postoje, žele samo malo da usporimo i da obratimo pažnju na sitnice. To je najbolji način da rešimo sve probleme u kominikaciji s damama.

1 komentar
  1. Dragan Obradović

    Ženama treba pažnja. Mnogo. Pokažite ponekad, to joj treba. Da zna da je još volite i želite.

Napišite komentar