U trendu

Poruka za porukom

Želeli mi to da priznamo ili ne, zabavljanje je postalo digitalno. Flertuje se preko SMS poruka, čet stranica, mesindžera, mejlova, o Fejsbuku da i ne govorimo. Na stranu mnoge mane ovakvog tipa komunikacije, činjenica je da svaka vrsta takve prepiske povećava rizik od "gluvih telefona", naročito kada su poruke duge i sastavljene pod utiskom ili uticajem jakih emocija. Valjalo bi biti mudar. Osnovna pravila pristojnosti i lepog ponašanja ne moraju da se promene samo zato što je došlo do promene tehnologije ili zato što se moderna sredstva komunikacije sve češće koriste u razne svrhe. U slučaju muško-ženske komunikacije, odgovorite na sve što vam napiše. Žene očekuju istu količinu informacija iz poruka kao i iz razgovora. Ignorisanje ključnih delova njenih poruka jednostavno je nevaspitano.
Kada dobijete dugačku poruku od devojke, nemojte to shvatiti kao posledicu njene brbljive prirode (čak i ako to jeste slučaj). Ona od vas očekuje da učinite jednak napor. Kratak i nezanimljiv odgovor na kilometarsku poruku jedna je od onih stvari zbog kojih žene jednostavno lude (druga je predugo čekanje na odgovor). Pošaljite joj neku primedbu ili pitanje u poruci koja će biti duga makar kao polovina one koju je ona poslala vama. U suprotnom zapitaće se da li to radite namerno da biste je otkačili. Ako ste zauzeti, jednostavno joj to i recite. Bolje i to nego da odgovorite nezainteresovano.
Žene ne treba ostavljati da pogađaju gde ste i šta radite. Ukoliko samo nesmotreno zbrzate odgovor, možete izazvati nepotrebne sumnje kod nje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)