Potcenjivanje u seksu

Seks je tema koja je toliko podložna raznim analizama da se u međuvremenu od silne priče došlo do toga da neke teme, neka mesta na kojima se seks može upražnjavati, kao i neke seksualne tehnike naprosto potcenjuju. Na primer, krevet! Možda kancelarijski stolovi, automobilska sedišta, klupe u parku i slična mesta donose izvesnu dozu egzotike i dodatnog uzbuđenja, ali je ipak najsigurnije (i sigurno najudobnije) voditi ljubav u postelji – osim ako niste egzibicionista, pa vas rizik da vas neko "uhvati" uzbuđuje više i od samog seksualnog čina. U kući je ipak najbolje. Uvek možete da se zagrejete, rashladite, pojedete nešto, ležite i mazite se satima bez opterećenja da vam neko može zasmetati. Da li je ovo previše tradicionalno za vaš avanturistički duh?
Slična priča je i s misionarskom pozom, koja je, kad malo bolje sagledate stvari, jednostavno sjajna! Ipak, danas se ona sve više odbacuje kao staromodna (i od strane žena i od strane muškaraca). Muškarci se žale da im je dosadna, žene se žale da su u tom položaju direktno potčinjene muškarcu. Ko će ugoditi sve zahtevnijim polovima? Možda i ne treba objašnjavati dodatno, ali misionarska poza ipak omogućava intimniji kontakt, licem u lice.
A koje je vreme najbolje za vođenje ljubavi? Vratimo se starim vrednostima – subota posle podne. Stres radne nedelje je iza vas, prošao je do sledećeg ponedeljka. Ručak je pojeden, sto je raspremljen, sudovi su oprani, popijena je kafa. Nema više ničega na listi stvari koje morate da uradite, osim da se jednostavno bacite u krevet.
Protiv tih starih "seksualnih vrednosti" danas su se urotili svi oni koji željom da obogate seksualni život zapravo smanjuju užitak, čineći seks jednom brzinskom igrarijom koja služi prvenstveno za zadovoljenje kratkotrajnih potreba.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.