U trendu

Pred nagom ženom baš svakom muškarcu kroz glavu prođe ovo…

Golo žensko telo ima hipnotišuću moć nad muškarcima. Kada se žena skine, zaborave na sve ostalo i žele samo da se prepuste uživanju.

Otkrijte kojih 7 misli svakom muškarcu prođe kroz glavu kad ženu vidi golu. Apsolutno svaki će pomisliti nešto od ovoga…

„Ostani hladan i pribran“

Bez obzira na to koliko je puta video taj prizor, sve u njegovom telu “podivlja”. Ubrzaju se otkucaji srca, krv se sjuri u prepone, pomuti mu se u glavi pa ne može trezveno ni da razmišlja. Ali nikako ne sme da ostavi utisak da nikad pre nije video golu ženu, pa se trudi da ostane hladan i pribrani.

„Napokon mogu da buljim!“

Slični tekstovi

Kada se odeća skine, civilizovano ponašanje više im nije prioritet. Sada mogu da bulje do mile volje.

„Hm, trebalo je nešto da uradim?“

Jednom kada odeća padne na pod, svi drugi planovi muškarca jednostavno nestanu.

„Pokušaj da izdržiš…“

Iako bi najradije divlji seks, moraju da vode ljubav u sporijem ritmu uz koji će, barem se tako nadaju, uspeti da dožive vrhunac u isto vreme.

„Kad bih barem znao šta želi da uradim“

Šapnite im svoje želje, pomerajte mu ruke, preuzmite kontrolu i pokažite šta vas uzbuđuje, poručuju muškarci ženama.

„Pravi sam srećnik!“

Muškarce jednostavno preplavi osećaj zahvalnosti kada ženu vide golu.

„Zbog čega bi ona uopšte mogla da se oseća nesigurno?“

Ako žena prekriva grudi rukama, skriva se ispod pokrivača i ne može da se potpuno opusti, pravi muškarac učiniće sve da se oseća dobro. Te nesigurnosti muškarcima zapravo ne smetaju, ali još im je draže kada im žena ponosno pokazuje svu svoju lepotu.

Napišite i Vi šta mislite o ovoj temi na Forumu Krstarice…

5 komentara
 1. Pera

  A ja pomislim “ kako je lepa….“

  1. Anonimni

   Zašto se skidaju na golo?

 2. ANDREJ

  Tvrdnja,da pred golom zenom,svaki muskarac gubi glavu, apsolutno nije tacna.Samo kada je u pitanju,posebna zena koja se skine gola.Da ova moja konstatcija tacna,najbolje se moze videti,na nudistickim plazama.Golih zena ima ni broja im se ne zna.I sasvim mladih,i onih kokica,od tridesetak godina,koje su vec „pronele“ jaja (nosilje). Medjutim,muskarci leze na pesku,mrtvi hladni,puse i gledaju taj kokosji „svet“,potpuno nezainteresovano.pale samo one zene (i obucene) koje imaju specijalan sjaj u ocima!!!

 3. Blajbi

  Gola zena nije pravi izazov. Cek nije ni setetski ugodjaj. Daleko je izazivnije kada je zene u necim providnom, polugola, gde se samo naslucje gde je sta….

  1. Anonimni

   Ti si toliko „hladan i pribran“ da si napravio 6 slovnih gresaka.

Napišite komentar