Prepoznajte pravu

Jasno je da ste mnogo puta čuli priču o tome kako svako traži svoju „pravu“ osobu, s kojom će moći da provede ostatak života. Sigurno je da ste upoznati i s pričom onih koji tvrde da ne postoji nešto kao „prava“ osoba, kao što, uostalom, ne postoji pravo ili pogrešno vreme da zavodite ili da budete zavedeni. Osvajanje osobe koja vam se dopada često može da se završi onako kako niste ni sanjali, posebno kada vam ona da povoda, a pri tom se ponaša vrlo čudno, kao da joj uopšte nije stalo do nekog novog početka. Tada u glavi nastaje dilema – da li treba da odustanete od nje ili da nastavite da joj se udvarate.

Jasno je da u toj situaciji ni sami ne znate koliko ćete imati strpljenja da je čekate i da li će ona uopšte izabrati baš vas. Da li se od nje ili od vas očekuje da presečete ili da donesete neku manje radikalnu odluku? Očekujete njen poziv. Razmenili ste brojeve, ali ona nikako da vas pozove. Razna opravdanja motaju vam se po glavi – od toga da je stidljiva do toga da je izgubila broj. Najgora situacija je kada pomislite da se ona uopšte neće javiti jer zapravo i nije zainteresovana. Da stvarno želi da vas čuje ili da vas vidi, našla bi načina i vremena da se javi. Umesto što mračite samom sebi život, uzmite telefon i pozovite je. Ništa ne gubite. Zaboravite na ponos – uostalom, još vas nije odbila. Po njenom glasu shvatićete da li joj je drago što vas čuje, a ako zaključite da nije, onda je što pre izbacite iz glave nekim od uobičajenih sredstava za brisanje iz pamćenja onih koji ne zaslužuju da budu zapamćeni.

Oprezno sa zavodnicom. Ako vaša izabranica uživa u flertu, ako ume da se nabacuje skoro svima kada ste u društvu s prijateljima, vama to ne treba da smeta. To je stvar poverenja i ženama je veoma važno. Njoj će prijati što je ne terate da se nasilno pretvara u sveticu. S vremenom, ukoliko budete ostali u vezi, i sama će shvatiti koliko je flert besmislena stvar kada imate čvrstu vezu s osobom koju volite. Ne možete promeniti nikoga – osim sebe.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.